English Σημαία English Español Σημαία Español Deutsch Σημαία Deutsch Italiano Σημαία Italiano Polski Σημαία Polski Nederlands Σημαία Nederlands Português Σημαία Português Français Σημαία Français 中文 Σημαία 中文 日本語 Σημαία 日本語 हिन्दी Σημαία हिन्दी اللغة العربية Σημαία اللغة العربية Русский Σημαία Русский Українська Σημαία Українська עִברִית Σημαία עִברִית Ελληνικά Σημαία Ελληνικά Türk Σημαία Türk Latvietis Σημαία Latvietis Dansk Σημαία Dansk Norsk Σημαία Norsk Íslenska Σημαία Íslenska 한국어 Σημαία 한국어 Suomen Σημαία Suomen Gaeilge Σημαία Gaeilge Bahasa Melayu Σημαία Bahasa Melayu Svenska Σημαία Svenska Čeština Σημαία Čeština
Χρήστης ΕικονίδιοΣύνδεση
Ελληνικά Σημαία Ελληνικά

Σύνδεση

 

Αναζήτηση βάσης δεδομένων. Βάσεις δεδομένων με δυνατότητα αναζήτησης στο διαδίκτυο

Όλες οι βάσεις δεδομένων είναι ενσωματωμένες στο QuintaDB. Μπορείτε να εκτελέσετε αναζήτηση με πολλαπλά κριτήρια με διαφορετικές συνθήκες και να αποθηκεύσετε αποτελέσματα σε προβολές βάσης δεδομένων

Αναζήτηση βάσης δεδομένων

Διαβάστε πώς λειτουργεί η αναζήτηση βάσης δεδομένων στο QuintaDB. Να θυμάστε ότι το ίδιο θα επηρεάσει το ενσωματωμένο widget της βάσης δεδομένων σας. Απολαύστε δωρεάν βάσεις δεδομένων με δυνατότητα αναζήτησης!

Σύντομα - μπορείτε να προσθέσετε όλο και περισσότερες παραμέτρους, μειώνοντας περαιτέρω την αναζήτησή σας. Αυτό είναι χρήσιμο εάν έχετε εκατοντάδες, ακόμη και χιλιάδες δίσκους.

Βάση δεδομένων UEFA CLUB RANKING με δυνατότητα αναζήτησης

Θα δείξουμε πώς λειτουργεί η αναζήτηση χρησιμοποιώντας βάση δεδομένων κατάταξης λέσχης UEFA.

Πατήστε το κουμπί αναζήτησης.

 

 

Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε στήλη, να επιλέξετε κριτήρια και να εισαγάγετε μια λέξη-κλειδί. Για παράδειγμα, θα είναι "χώρα" + είναι + Ισπανία

Και θα βρούμε όλους τους δίσκους με την Ισπανία. Η λέξη-κλειδί επισημαίνεται με κίτρινο. Πολύ εύκολο, έτσι δεν είναι;


 

Ας επεκτείνουμε όλα τα φίλτρα αναζήτησης. Μπορείτε να δείτε ότι οι συνθήκες αναζήτησης για το Age είναι διαφορετικές από αυτές που ισχύουν για το string.

Ας παραθέσουμε εδώ όλες τις διαθέσιμες συνθήκες για διαφορετικούς τύπους πεδίων.

  • Συμβολοσειρά, Κείμενο, Αρχείο, Εικόνα: είναι, δεν είναι, είναι κενό, δεν είναι κενό, ξεκινά με, τελειώνει με, όπως, περιέχει, δεν περιέχει.
  • Ημερομηνία, ημερομηνία και ώρα, γενέθλια: είναι, δεν είναι, είναι κενό, δεν είναι κενό, πριν, μετά, μεταξύ.
  • Αριθμός (και ακέραιος και δεκαδικός): είναι, δεν είναι, είναι άδειος, δεν είναι άδειος, μικρότερος από, μεγαλύτερος από, μικρότερος ή ίσος, μεγαλύτερος ή ίσος με, μεταξύ
  • Για στοιχεία ελέγχου Drop Down, Radio Button, Check, State, Language, Country, Time Zone θα μπορείτε να επιλέξετε επιλογές που προστίθενται ως προεπιλεγμένες τιμές στο Form Builder.

 

Επίσης, θα βελτιώσουμε τα φίλτρα αναζήτησης για τα πεδία Αρχείο και εικόνας ώστε να συμπεριλάβουν το μέγεθος και τις επεκτάσεις αρχείων.

Θα γίνει μαζί με άλλες εργασίες για τη βελτίωση της λειτουργικότητας των αρχείων στο QuintaDB, όπως: μεταφόρτωση πολλαπλών αρχείων ή εικόνων, επικύρωση μεγέθους και τύπου αρχείου, σύνδεσμος αρχείων σε ειδοποιήσεις μέσω email.

Να θυμάστε ότι θα είναι το ίδιο για οποιαδήποτε φόρμα HTML.

Επιστροφή στην αναζήτηση της βάσης δεδομένων μας. Θα καθορίσουμε περισσότερες παραμέτρους αναζήτησης. Θα προσθέσουμε ένα ακόμη κριτήρια αναζήτησης. Θα είναι συνολικοί βαθμοί που θα ξεπερνούν τους 100.

Συμμετοχή σε συνθήκες και ή είναι ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε καταπληκτικά ερωτήματα αναζήτησης.

Μπορείτε να τα συνδυάσετε όπως θέλετε, δεν υπάρχουν περιορισμοί ή περιορισμοί. Πιστεύουμε ότι οι δυνατότητες που σας δίνουμε στην αναζήτησή μας είναι αρκετά καλές για οποιαδήποτε βάση δεδομένων με δυνατότητα αναζήτησης.

Το αποτέλεσμα αναζήτησης μπορεί πάντα να εξαχθεί και να αποθηκευτεί στην Αναφορά.

Μπορείτε να διαγράψετε ή να επεξεργαστείτε εγγραφές και το αποτέλεσμα αναζήτησης θα αποθηκευτεί. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο και στο κουμπί "ακύρωση" για να ακυρώσετε την αναζήτηση.

Τα αποτελέσματα αναζήτησης μπορούν να ομαδοποιηθούν.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε ομαδοποιημένα δεδομένα ως αναφορά.