English Σημαία English Español Σημαία Español Deutsch Σημαία Deutsch Italiano Σημαία Italiano Polski Σημαία Polski Nederlands Σημαία Nederlands Português Σημαία Português Français Σημαία Français 中文 Σημαία 中文 日本語 Σημαία 日本語 हिन्दी Σημαία हिन्दी اللغة العربية Σημαία اللغة العربية Русский Σημαία Русский Українська Σημαία Українська עִברִית Σημαία עִברִית Ελληνικά Σημαία Ελληνικά Türk Σημαία Türk Latvietis Σημαία Latvietis Dansk Σημαία Dansk Norsk Σημαία Norsk Íslenska Σημαία Íslenska 한국어 Σημαία 한국어 Suomen Σημαία Suomen Gaeilge Σημαία Gaeilge Bahasa Melayu Σημαία Bahasa Melayu Svenska Σημαία Svenska Čeština Σημαία Čeština
Χρήστης ΕικονίδιοΣύνδεση
Ελληνικά Σημαία Ελληνικά

Σύνδεση

 

Ενσωμάτωση QuintaDB + Make

Οδηγίες ενσωμάτωσης QuintaDB και Make

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε ένα παράδειγμα για τον τρόπο ρύθμισης ειδοποιήσεων για ένα κανάλι Telegram από το Ημερολόγιο Google, χρησιμοποιώντας την ενσωμάτωση QuintaDB και Make.

1. Μεταβείτε στη σελίδα "Για προγραμματιστές":

Δημιουργήστε ένα κλειδί API:

2. Δημιουργήστε μια εφαρμογή με μια φόρμα για να δημιουργήσετε έναν πίνακα συμβάντων. Δείτε το παράδειγμα:

3. Δημιουργήστε ένα νέο κανάλι Telegram για το bot.

4. Δημιουργήστε το bot Telegram μέσω του επίσημου καναλιού για τη δημιουργία bots: @BotFather και αποθηκεύστε το διακριτικό του bot.

5. Προσθέστε το δημιουργημένο bot στο νέο σας κανάλι με δικαιώματα πρόσβασης "αποστολή μηνύματος".


 6. Βρείτε το κανάλι @get_id_bot στο τηλεγράφημα για να λάβετε το αναγνωριστικό συνομιλίας και να το αποθηκεύσετε.

Θα αρκεί να προωθήσετε οποιοδήποτε μήνυμα από το κανάλι σας για να λάβετε το αναγνωριστικό συνομιλίας.


7. Μεταβείτε στην υπηρεσία Make και δημιουργήστε ένα νέο σενάριο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή QuintaDB από αυτό Σύνδεσμος.
8. Δημιουργήστε τον πρώτο κόμβο του σεναρίου δημιουργώντας ένα webhook με το QuintaDB για να λάβετε δράση "Παρακολούθηση εγγραφών". Εισαγάγετε το κλειδί API και επιλέξτε τον τομέα (quintadb.com):
 
 
 
9. Προσθέστε το Ημερολόγιο Google. Για να συνδεθείτε στο ημερολόγιο, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google.
10. Ρυθμίστε τα απαιτούμενα πεδία: Όνομα συμβάντος, ημερομηνίες έναρξης και λήξης συμβάντος και υπενθυμίσεις συμβάντων (για παράδειγμα, μια αναδυόμενη ειδοποίηση μία ώρα πριν από την έναρξη).
 
 

Μην ξεχάσετε να ορίσετε την ημερομηνία λήξης για την εκδήλωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες Integromat για να προσθέσετε μια ώρα στην ημερομηνία σας:

11. Προσθέστε ένα bot Telegram. Εισαγάγετε το διακριτικό του bot σας (δείτε την παράγραφο 4. παραπάνω) στις ρυθμίσεις σύνδεσης και το αναγνωριστικό συνομιλίας που ελήφθη από το @get_id_bot (βλ. Παράγραφο 6. παραπάνω):


 
12. Το σενάριο είναι έτοιμο. Ενεργοποιήστε για να το δοκιμάσετε. Πατήστε στο "Run one" για να ξεκινήσετε το σενάριό σας:
 13. Προσθέστε μια νέα εγγραφή στην υπηρεσία QuintaDB:

 
14. Ελέγξτε το ημερολόγιο Google και το κανάλι Telegram:
 
 

Εγινε! Τώρα μπορείτε να εκτελέσετε το σενάριο και να λάβετε ειδοποιήσεις μέσω του bot στο κανάλι τηλεγράφων σας και να προσθέσετε νέα συμβάντα στο ημερολόγιο Google.