English Bayrak English Español Bayrak Español Deutsch Bayrak Deutsch Italiano Bayrak Italiano Polski Bayrak Polski Nederlands Bayrak Nederlands Português Bayrak Português Français Bayrak Français 中文 Bayrak 中文 日本語 Bayrak 日本語 हिन्दी Bayrak हिन्दी اللغة العربية Bayrak اللغة العربية Русский Bayrak Русский Українська Bayrak Українська עִברִית Bayrak עִברִית Ελληνικά Bayrak Ελληνικά Türk Bayrak Türk Latvietis Bayrak Latvietis Dansk Bayrak Dansk Norsk Bayrak Norsk Íslenska Bayrak Íslenska 한국어 Bayrak 한국어 Suomen Bayrak Suomen Gaeilge Bayrak Gaeilge Bahasa Melayu Bayrak Bahasa Melayu Svenska Bayrak Svenska Čeština Bayrak Čeština
Kullanıcı SimgeGiriş
Türk Bayrak Türk

Giriş

 

E-posta bültenleri

E-posta sütununu içeren çevrimiçi veritabanınız varsa, büyük olasılıkla bu e-postaya e-posta bülteni göndermek isteyeceksiniz. Bu e-postada veritabanındaki bazı verileri kullanmanın yanı sıra İsim sütunu gibi. Artık bu, QuintaDB'nin e-posta bülteninde mümkün

E-posta Bültenini doğrudan QuintaDB'de oluşturabilir ve hatta planlayabilirsiniz. Web formunuzda E-posta alanınız varsa ve veritabanınızda bazı e-postalar topladıysanız, kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

"E-posta bülteni" menüsünü "Bültenler" modülünde bulabilirsiniz. Lütfen, Kayıtlar sayfasından da e-posta bülteni gönderebileceğinizi unutmayın. Bazı kayıtları seçin ve Eylemler menüsünü tıklayın. 'E-posta bülteni' bağlantısını göreceksiniz.

E-posta bülteni düğmesine tıklamadan önce en az bir kayıt seçmeniz gerekir. Ayrıca, bu işlevi kullanmak için lütfen formunuza E-posta alanını eklediğinizden emin olun. Alanlar sayfasından yapılabilir.

E-posta haber bülteni sayfasına girdikten sonra e-postanızı oluşturmaya başlayabilirsiniz.

E-posta sütunu: E-postanızı kısa süre içinde göndereceğiniz e-postaları içeren veritabanı sütununuzu seçin

Konu: açıklayıcı e-posta hedefi seçin

Gövde: e-posta metninizi girin. Bu metni Word benzeri bir düzenleyici kullanarak biçimlendirebilirsiniz. Ayrıca | Sütun adı | kullanarak veritabanından veri ekleyebilirsiniz. biçim. Örneğin, "Merhaba | Kullanıcı adı |" girebilirsiniz. Kullanıcı adı, formunuzdaki bir alandır (veritabanı sütunu).

Kimden: Bu seçeneği kullanarak, kullanıcının QuintaDB yerine sizin veya şirketinizin adını görmesini sağlayabilirsiniz.

Yanıtla: bu, kullanıcınızın yanıtlayabileceği e-postadır

Bülten e-posta ayarlarınızı şablon olarak kaydedebilirsiniz. Bu şekilde, her e-posta göndermek istediğinizde tüm alanları doldurmanıza gerek kalmaz. Formun altındaki açılır menüyü kullanarak şablonunuzu yükleyebilirsiniz.

Ayrıca, lütfen, İstatistik sayfasının altındaki bağlantıya dikkat edin. Bu bağlantı, haber bülteni kullanımının temel istatistiğini görmenizi sağlar. Gönderilen e-postaların tarih, konu ve sayısı ile Toplam e-posta miktarını görebilirsiniz.

Fark edeceğiniz gibi, her seferinde 200'den fazla e-posta göndermemize izin vermiyoruz. Bu nedenle, e-posta şablonlarını kullanmak, 200'den fazla kullanıcıya e-posta gönderirken size çok zaman kazandıracaktır.

Veritabanı haber bülteni e-posta işlevimizi faydalı bulacağınızı umuyoruz!

 

Burayı oku SMS Bültenleri hakkında.