English Bayrak English Español Bayrak Español Deutsch Bayrak Deutsch Italiano Bayrak Italiano Polski Bayrak Polski Nederlands Bayrak Nederlands Português Bayrak Português Français Bayrak Français 中文 Bayrak 中文 日本語 Bayrak 日本語 हिन्दी Bayrak हिन्दी اللغة العربية Bayrak اللغة العربية Русский Bayrak Русский Українська Bayrak Українська עִברִית Bayrak עִברִית Ελληνικά Bayrak Ελληνικά Türk Bayrak Türk Latvietis Bayrak Latvietis Dansk Bayrak Dansk Norsk Bayrak Norsk Íslenska Bayrak Íslenska 한국어 Bayrak 한국어 Suomen Bayrak Suomen Gaeilge Bayrak Gaeilge Bahasa Melayu Bayrak Bahasa Melayu Svenska Bayrak Svenska Čeština Bayrak Čeština
Kullanıcı SimgeGiriş
Türk Bayrak Türk

Giriş

 

Grafik Oluşturucu. QuintaDB'deki çevrimiçi veritabanınıza göre grafikler oluşturun ve entegre edin

Veritabanınızda veri varken grafiksel olarak rapor oluşturmak yaygın bir görevdir. QuintaDB'yi kullanarak güzel grafikler oluşturabilir ve hatta bunları sayfanıza veya blogunuza yerleştirebilirsiniz.

QuintaDB'de Database Chart Builder'ı nasıl kullanacağınızı duyurmaktan ve açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. QuintaDB'deki çevrimiçi veritabanınıza dayalı olarak grafikler oluşturabilir ve entegre edebilirsiniz. Kullanılabilir grafik türleri: Çizgiler ve Spline'lar, Mini Grafikler, Dikey çubuk ve gruplanmış dikey çubuk, Pasta grafiği ve Dağılım grafiği grafiği, Yatay çubuk ve gruplanmış yatay çubuk. Ayrıca, grafiğinizi yazdırabilir ve grafiği, SVG vektör görüntüsü olarak bile PNG, JPEG görüntüsü veya PDF belgesi olarak indirebilirsiniz.

Video öğretici


Aşağıda birkaç grafik örneği görebilirsiniz. Bu blog gönderisinde, bu grafiklerin nasıl oluşturulduğunu açıklayacağız ve aynı grafiği birkaç dakika içinde kolayca oluşturabileceksiniz!

 

Spline'lar ve Sparklines grafikleri
Splines chart Sparklines chart

 

Dikey çubuk ve gruplanmış dikey çubuk
Vertical bar Vertical bar (Grouped)

 

Pasta grafiği ve Dağılım grafiği grafiği
Pie chart Scatter plot chart

 

Yatay çubuk ve gruplanmış yatay çubuk
Horizontal bar Horizontal bar (Grouped)

 

 

Çizgi grafik - turuncu renkte grafik öğelerinin açıklamalarını görebilirsiniz. Örneğin, grafik adının nerede olduğunu görebilir, X Ekseninin QuintaDB veritabanından alındığı X Ekseni ve Y Ekseninin yanı sıra Gelir, Harcanan ve Net satırlarını görebilirsiniz. Alttaki hat ismine tıklamak, satırı etkinleştirir / devre dışı bırakır. Ve çok önemli ve ilginç olan, grafiğinizi bir PNG veya JPEG görüntüsü, ayrıca bir PDF belgesi veya SVG vektör görüntüsü olarak Yazdırmanın yanı sıra Dışa Aktarabilmeniz (İndirmeniz).
Lines chart

 

Veritabanı Grafik Oluşturucusunu faydalı bulacağınızı umuyoruz, keyfini çıkarın!