English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Log ind
Dansk

Log ind

 

Database Builder


QuintaDB database builder er en software, der hjælper dig med at oprette webbaserede applikationer med DB. QuintaDBs brugervenlige form- og DB-værktøjer giver en intuitiv træk & slip-grænseflade til at oprette brugerdefinerede formularer med database-back-end. Database builder hjælper dig med at gemme forretningsinformation i skyen, hvor alle nemt kan se og bruge oplysninger fra hvor som helst og når som helst. Database builder er skabt til at tilbyde det bedste værktøj til lagring og analyse af forretningsdata på internettet.

Hvad er en Database Builder?

Database Builder hjælper dig med at oprette pæn database builder drevet af dataindsamling, dataanalyse og datarapportering. Med Database Builder kan du samle alle typer data. Eksempler: opbyg personlige eller forretningsmæssige DB'er, opret webapplikationer med webformularer og databaser til ikke-rentable organisationer. Skoler og universiteter fandt QuintaDBs nemme at bruge databasebygger fungerer godt for dem.

Database Builder - fordele

QuintaDB Database Builder

QuintaDB database builder bruges af tusinder af brugere, og der er nogle af de verdensberømte mærker. Millioner databaser er med succes oprettet og implementeret ved hjælp af QuintaDB database builder.