English Flag English Español Flag Español Deutsch Flag Deutsch Italiano Flag Italiano Polski Flag Polski Nederlands Flag Nederlands Português Flag Português Français Flag Français 中文 Flag 中文 日本語 Flag 日本語 हिन्दी Flag हिन्दी اللغة العربية Flag اللغة العربية Русский Flag Русский Українська Flag Українська עִברִית Flag עִברִית Ελληνικά Flag Ελληνικά Türk Flag Türk Latvietis Flag Latvietis Dansk Flag Dansk Norsk Flag Norsk Íslenska Flag Íslenska 한국어 Flag 한국어 Suomen Flag Suomen Gaeilge Flag Gaeilge Bahasa Melayu Flag Bahasa Melayu Svenska Flag Svenska Čeština Flag Čeština
Bruger IkonLog ind
Dansk Flag Dansk

Log ind

 

QuintaDB - den bedste skytjeneste til oprettelse af databaser og CRM

no_image

CRM, også for nylig kaldet 'kundestyring', er en forretningsstrategi, der søger at skabe, udvikle og forbedre forhold til nøje målrettede kunder for at forbedre kundeværdien og virksomhedens rentabilitet og derved maksimere aktionærværdien.

Håndbog om CRM: At opnå ekspertise inden for kundestyring (Adrian Payne)

CRM

Customer Relationship Management er en strategi til styring af en organisations relationer og interaktioner med kunder og potentielle kunder. Et CRM -system hjælper virksomheder med at holde forbindelsen til kunder, strømline processer og forbedre rentabiliteten.

QuintaDB er en onlinetjeneste, der primært er fokuseret på forretningsadministration. Opret et CRM-system til din virksomhed uden involvering af specialister.

Enhver virksomhed starter med kunder og ethvert CRM-system med en database. I dag opretter mange brugere fra mange lande databaser ved hjælp af QuintaDB-tjenesten. Fordi det er meget praktisk og hurtigt. Fordelene ved tjenesten er høj modstandsdygtighed, ubegrænset mængde data, adgang til databasen til enhver tid hvor som helst i verden.

Opret en kundedatabase med en komplet historie af relationer. Identificer de mest værdifulde kunder, analyser tilgangen og tiltræk nye kunder og partnere.

Automatiser dine forretningsprocesser såsom salgsplanlægning, workflow og mange andre. For at nå disse mål er følgende moduler tilgængelige: Team , Diagrammer , Kalendere , Maps , Files.

Kundeportal

En Kundeportal i QuintaDB er en fantastisk måde for en virksomhed eller organisation at tillade sine kunder eller brugere til at logge ind på deres dedikerede interne websystem og få adgang til begrænsede data med forskellige adgangsniveauer.

Tilstedeværelsen af ​​dette modul er hovedårsagen til, at mange brugere vælger QuintaDB.

Klienter kan logge ind på din dedikerede webportal, få adgang til moduler (tabeller, rapporter) deles til dem, tilføj data og vigtigst af alt, se og rediger kun de poster, de har indsendt ( hvis du bruger ' Tilgang til kun egne poster, ellers ser de alle data).

Se et eksempel på kundeportalen her .

Formularbygger

Online forretning kræver webformularer for at tiltrække kunder og indsamle data. QuintaDB formular er enkel og brugervenlig. Den vigtigste innovation er en Træk og slip metode til felter, der placeres på formularen. Brugeren kan nemt placere flere felter i en enkelt linje, vandret, ændre deres rækkefølge og også flytte dem lodret. Ved hjælp af QuintaDB kan du oprette en hvilken som helst webformular med forskellige felttyper og integrere den som en widget på hjemmesiden.

Sikkerhed

QuintaDB overholder stående international regulering vedrørende privatlivs- og sikkerhedsspørgsmål inklusive GDPR. Det er yderst vigtigt for os at beskytte vores brugeres databeskyttelse. Som en onlinetjeneste satte QuintaDB høje standarder for sikkerhed. Vores skytjeneste bruger Rackspace, som er en aktiv deltager i Privacy Shield-programmet, der har betydelige privatlivs- og sikkerhedscertificeringer og tilbyder kompatible med GDPR. QuintaDB overholder E.U. Databeskyttelseslove vedrørende internationale dataoverførselsmekanismer. Alle QuintaDB's data krypteres ved hjælp af en meget sikker version af SSL/TLS med stærke cifre. Vi indsamler kun de nødvendige oplysninger til servicefunktionen (kontaktoplysninger, e-mail-adresse, ip). Og hold det også, indtil brugeren fortsætter med at bruge tjenesten.

Overkommelige priser for enhver virksomhed

FREE

QuintaDB FREE Prisplan Ikon

3 brugere
2.000 records
3 GB filer

 • STANDARD
  €14.99
  1 måned

 • STANDARD
  €10.0
  6 måneder

 • STANDARD
  €8.33
  12 måneder

 • STANDARD
  €699.93
  for evigt

QuintaDB STANDARD Prisplan Ikon

100 brugere
6.000 records
6 GB filer

 • PROFESSIONAL
  €19.99
  1 måned

 • PROFESSIONAL
  €15.0
  6 måneder

 • PROFESSIONAL
  €10.83
  12 måneder

 • PROFESSIONAL
  €909.93
  for evigt

QuintaDB PROFESSIONAL Prisplan Ikon

150 brugere
10.000 records
12 GB filer

 • ENTERPRISE
  €29.99
  1 måned

 • ENTERPRISE
  €20.0
  6 måneder

 • ENTERPRISE
  €16.67
  12 måneder

 • ENTERPRISE
  €1399.93
  for evigt

QuintaDB ENTERPRISE Prisplan Ikon

200 brugere
50.000 records
25 GB filer

 • STANDARD EXPRESS
  €64.98
  1 måned

 • STANDARD EXPRESS
  €49.98
  6 måneder

 • STANDARD EXPRESS
  €41.67
  12 måneder

 • STANDARD EXPRESS
  €3499.86
  for evigt

QuintaDB STANDARD EXPRESS Prisplan Ikon

Ubegrænset brugere
65.000 records
40 GB filer

 • PROFESSIONAL EXPRESS
  €134.99
  1 måned

 • PROFESSIONAL EXPRESS
  €99.99
  6 måneder

 • PROFESSIONAL EXPRESS
  €83.33
  12 måneder

 • PROFESSIONAL EXPRESS
  €6999.93
  for evigt

QuintaDB PROFESSIONAL EXPRESS Prisplan Ikon

Ubegrænset brugere
100.000 records
100 GB filer

 • ENTERPRISE EXPRESS
  €195.99
  1 måned

 • ENTERPRISE EXPRESS
  €149.99
  6 måneder

 • ENTERPRISE EXPRESS
  €125.0
  12 måneder

 • ENTERPRISE EXPRESS
  €10499.93
  for evigt

Ubegrænset: formularer

1.000.000 records

200 GB filer

Betalingsintegrationer

Ubegrænset: Form Fields limit

Ubegrænset teammedlemmer

400.000 API-opkald

400.000 E-mail-beskeder

Uden QuintaDB-link i widgets

Planlagt backup, eksport og nyhedsbreve

Kundesupport

Ubegrænset: Portalbrugere

Ubegrænset: felteregler og formatering

Ubegrænset: handling efter betingelse

Ubegrænset: registrerer eksport

Ubegrænset: Webhooks

Ubegrænset: antal kort, kalendere, portaler