English Σημαία English Español Σημαία Español Deutsch Σημαία Deutsch Italiano Σημαία Italiano Polski Σημαία Polski Nederlands Σημαία Nederlands Português Σημαία Português Français Σημαία Français 中文 Σημαία 中文 日本語 Σημαία 日本語 हिन्दी Σημαία हिन्दी اللغة العربية Σημαία اللغة العربية Русский Σημαία Русский Українська Σημαία Українська עִברִית Σημαία עִברִית Ελληνικά Σημαία Ελληνικά Türk Σημαία Türk Latvietis Σημαία Latvietis Dansk Σημαία Dansk Norsk Σημαία Norsk Íslenska Σημαία Íslenska 한국어 Σημαία 한국어 Suomen Σημαία Suomen Gaeilge Σημαία Gaeilge Bahasa Melayu Σημαία Bahasa Melayu Svenska Σημαία Svenska Čeština Σημαία Čeština
Χρήστης ΕικονίδιοΣύνδεση
Ελληνικά Σημαία Ελληνικά

Σύνδεση

 

Ηλεκτρονικός δημιουργός φόρμας

Χρησιμοποιώντας το διαδικτυακό εργαλείο δημιουργίας φορμών μπορείτε να δημιουργήσετε όχι μόνο βάσεις δεδομένων μέσω διαδικτύου, αλλά και φόρμες επικοινωνίας, εγγραφής και ηλεκτρονικής παραγγελίας. Το λογισμικό βάσης δεδομένων μας σας επιτρέπει να το κάνετε χρησιμοποιώντας εύχρηστη διεπαφή ιστού

Ο σχεδιασμός του ιστότοπου και η άνετη και κατανοητή διεπαφή του μπορεί να είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την αύξηση της δημοτικότητας και των εσόδων του πόρου σας. Μία από αυτές τις εξελίξεις είναι ένας σχεδιασμός φόρμας διαδικτύου. Χρησιμοποιείται για τη δημιουργία σελίδων HTML.

Οι εργασίες σχεδιασμού μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας το διαδικτυακό εργαλείο δημιουργίας φορμών, χρησιμοποιώντας το οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ακόλουθες παραμέτρους:

- Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε ένα widget, τη διεπαφή και τη λειτουργικότητά του.

- Ανεβάστε το δικό σας λογότυπο και ορίστε το μέγεθός του.

- Λειτουργία αποστολής αρχείων με περιγραφή πεδίων. Αυτά τα πεδία μπορούν να επεξεργαστούν χρησιμοποιώντας το μενού "Φόρμες".

- Ανεβάστε εικόνες φόντου και κουμπιού.

- Ρύθμιση παραμέτρων για e-mail παραληπτών σχετικά με ειδήσεις στην επεξεργασία widget.

- Ρυθμίστε τις λειτουργίες για την είσοδο captcha για τη βελτίωση της ασφάλειας.

Η διαδικασία δημιουργίας και επεξεργασίας του σχεδιασμού μιας διαδικτυακής φόρμας με τη χρήση ενός ειδικού κατασκευαστή σημαίνει μια ειδική τεχνολογία. Πρέπει να περάσετε από την εγγραφή στο σύστημά μας για να δημιουργήσετε μια φόρμα με πολλά πεδία. Το επόμενο βήμα είναι το ακόλουθο: πρέπει να μεταβείτε στο μενού "Επεξεργασία και κατασκευή". Όλες οι κύριες εργασίες επεξεργασίας πραγματοποιούνται εκεί.

Εάν έχει ήδη δημιουργηθεί η φόρμα επικοινωνίας, μπορείτε να αλλάξετε το όνομα μιας συνάρτησης από "Δημιουργία" σε "Αποστολή". Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ικανότητες, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας του σχεδιασμού. Το επίπεδο φόντου μπορεί να αλλάξει χρησιμοποιώντας ειδικά χρωματιστά κουμπιά. Το εφέ σχεδιασμού του Widget εξαρτάται από τη φαντασία του προγραμματιστή. Ενδιαφέρουσες λύσεις μπορούν να βρεθούν με διαφορετικές γραμματοσειρές, το μέγεθος και το χρώμα του.

Όταν δημιουργείτε το σχέδιο της φόρμας σας, μην ξεχάσετε να επεξεργαστείτε τα ύψη και το πλάτος του γραφικού στοιχείου. Οι παράμετροι εμφανίζονται σε ποσοστά. Μπορείτε να κάνετε το widget να φαίνεται καλύτερο προσαρμόζοντας τις εσοχές από την άκρη της σελίδας.

Όταν καθορίζετε διευθύνσεις e-mail των παραληπτών, μπορείτε να επιλέξετε πολλές από αυτές, εάν χρειάζεστε. Οι χρήστες θα λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις νέες εισερχόμενες παραγγελίες μέσω της φόρμας επαφών. Η διεύθυνση όλων των χρηστών του ιστότοπου θα πραγματοποιηθεί μετά τον καθορισμό της μετάβασης URL. Είναι απαραίτητο να προσέχετε την επεξεργασία του μηνύματος που θα εμφανίζεται στον χρήστη μετά την αποστολή των πληροφοριών του.

Η ρύθμιση του captcha είναι επίσης πολύ σημαντική. Εάν θέλετε να προστατευτείτε από ανεπιθύμητα μηνύματα και άλλα σκουπίδια από τον Ιστό, πρέπει να επιλέξετε μια πραγματικά δύσκολη μορφή captcha. Αυτή η επιλογή θα σας βοηθήσει να αποφύγετε άχρηστα μηνύματα.

Οι προγραμματιστές της υπηρεσίας QuintaDB μάς προσφέρουν μια καλή ευκαιρία να δημιουργήσουμε και να επεξεργαστούμε μια αποτελεσματική φόρμα ιστότοπου. Η ποικιλία των λειτουργιών επιτρέπει το σχεδιασμό του widget σας πραγματικά μοναδικό. Το ενδιαφέρον και πρωτότυπο σχέδιο θα προσελκύσει χρήστες και η δημοτικότητα της ιστοσελίδας θα αυξηθεί σταθερά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρήση του δημιουργού βάσης δεδομένων QuintaDB είναι μια σωστή απόφαση.

Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας ανά πάσα στιγμή στη σελίδα Λογαριασμός.

Σε αυτήν τη σελίδα μπορείτε να δείτε την καρτέλα στατιστικών στοιχείων χρήσης, πληρωμής και προσθηκών του λογαριασμού σας.

Εάν πρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, απλώς κάντε κλικ στο σύνδεσμο Διαγραφή του λογαριασμού μου στην καρτέλα "Άλλο".