English Σημαία English Español Σημαία Español Deutsch Σημαία Deutsch Italiano Σημαία Italiano Polski Σημαία Polski Nederlands Σημαία Nederlands Português Σημαία Português Français Σημαία Français 中文 Σημαία 中文 日本語 Σημαία 日本語 हिन्दी Σημαία हिन्दी اللغة العربية Σημαία اللغة العربية Русский Σημαία Русский Українська Σημαία Українська עִברִית Σημαία עִברִית Ελληνικά Σημαία Ελληνικά Türk Σημαία Türk Latvietis Σημαία Latvietis Dansk Σημαία Dansk Norsk Σημαία Norsk Íslenska Σημαία Íslenska 한국어 Σημαία 한국어 Suomen Σημαία Suomen Gaeilge Σημαία Gaeilge Bahasa Melayu Σημαία Bahasa Melayu Svenska Σημαία Svenska Čeština Σημαία Čeština
Χρήστης ΕικονίδιοΣύνδεση
Ελληνικά Σημαία Ελληνικά

Σύνδεση

 

Ειδοποιήσεις SMS

Στο QuintaDB μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις SMS με τον ίδιο τρόπο που το κάνετε για ειδοποιήσεις μέσω email

Για να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις SMS θα πρέπει να κάνετε κλικ στην καρτέλα "SMS" στο μενού "Ειδοποιήσεις".

 

SMS notifications

 

Για να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις για τις νέες εγγραφές που προστέθηκαν στη βάση δεδομένων θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή "Υποβολή φόρμας". Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία για να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων.

 

 Edit SMS-notification template

 

Μετά από αυτό μπορείτε να εισαγάγετε αριθμούς τηλεφώνου που θα λαμβάνουν ειδοποίηση και θα αλλάξουν το κείμενο του μηνύματος SMS. Μπορείτε να λάβετε την τιμή κάθε πεδίου της προστιθέμενης εγγραφής και να την εισαγάγετε στο μήνυμα, χρησιμοποιώντας το | column_name | για λήψη δεδομένων από τη στήλη_name

Στη συνέχεια, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με εγγραφές που προστέθηκαν με φόρμα στο iframe ή χρησιμοποιώντας απευθείας σύνδεσμο στη φόρμα.

Εάν ενεργοποιήσετε την επιλογή "Αποστολή μηνυμάτων SMS σχετικά με εγγραφές που έχουν προστεθεί από τη σελίδα" Εγγραφές "", θα λαμβάνετε επίσης ειδοποιήσεις σχετικά με τις εγγραφές που προστέθηκαν στη σελίδα "Εγγραφές" στο QuintaDB.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις όταν κάποιος ενημερώνει την εγγραφή στη βάση δεδομένων σας. Στη συνέχεια, πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή "Εγγραφή ενημερωμένη" και να εισαγάγετε τηλέφωνα από ό, τι θα λάβετε αυτές τις ειδοποιήσεις.

Εάν πρέπει να στείλετε επιβεβαίωση στον χρήστη που συμπλήρωσε τη φόρμα σας, τότε η επιλογή "Αποστολή SMS-επιβεβαίωση για υποβολή φόρμας" θα σας βοηθήσει Θα πρέπει να έχετε ένα πεδίο στη φόρμα όπου ο χρήστης θα εισαγάγει τον αριθμό τηλεφώνου. Απλώς ενεργοποιήστε τη λειτουργία, επιλέξτε το πεδίο με τον αριθμό τηλεφώνου και εισαγάγετε το μήνυμα.