English Karogs English Español Karogs Español Deutsch Karogs Deutsch Italiano Karogs Italiano Polski Karogs Polski Nederlands Karogs Nederlands Português Karogs Português Français Karogs Français 中文 Karogs 中文 日本語 Karogs 日本語 हिन्दी Karogs हिन्दी اللغة العربية Karogs اللغة العربية Русский Karogs Русский Українська Karogs Українська עִברִית Karogs עִברִית Ελληνικά Karogs Ελληνικά Türk Karogs Türk Latvietis Karogs Latvietis Dansk Karogs Dansk Norsk Karogs Norsk Íslenska Karogs Íslenska 한국어 Karogs 한국어 Suomen Karogs Suomen Gaeilge Karogs Gaeilge Bahasa Melayu Karogs Bahasa Melayu Svenska Karogs Svenska Čeština Karogs Čeština
Lietotājs ikonaPieteikties
Latvietis Karogs Latvietis

Pieteikties

 

Diagrammu veidotājs. Izveidojiet un integrējiet diagrammas, pamatojoties uz jūsu tiešsaistes datu bāzi QuintaDB

Ģenerēt pārskatu grafiskā veidā ir izplatīts uzdevums, kad datu bāzē ir dati. Izmantojot QuintaDB, varat izveidot jaukas diagrammas un pat iegult tās savā lapā vai emuārā

Mēs esam priecīgi paziņot un izskaidrot, kā QuintaDB izmantot datu bāzes diagrammu veidotāju. Jūs varat izveidot un integrēt diagrammas, pamatojoties uz jūsu tiešsaistes datu bāzi QuintaDB. Pieejamie diagrammu veidi: Līnijas un spline, Sparklines, Vertical bar un grupēta vertikālā josla, Pie diagramma un Scatter diagramma, Horizontal bar un grupēta horizontālā josla. Jūs varat arī izdrukāt diagrammu un lejupielādēt diagrammu kā PNG, JPEG attēlu vai PDF dokumentu, pat kā SVG vektoru attēlu.

Video apmācība


Zemāk jūs varat redzēt vairākus diagrammu piemērus. Šajā emuāra ziņā mēs paskaidrosim, kā tika izveidotas šīs diagrammas, un jūs varēsiet viegli izveidot to pašu diagrammu dažu minūšu laikā!

 

Splines un Sparklines diagrammas
Splines chart Sparklines chart

 

Vertikālā josla un grupēta vertikālā josla
Vertical bar Vertical bar (Grouped)

 

Sektoru diagramma un izkliedes diagramma
Pie chart Scatter plot chart

 

Horizontālā josla un sagrupēta horizontālā josla
Horizontal bar Horizontal bar (Grouped)

 

 

Līniju diagramma - oranžā krāsā var redzēt diagrammas elementu skaidrojumus. Piemēram, jūs varat redzēt, kur atrodas diagrammas nosaukums, var redzēt X asi un Y asi, kur X ass tika ņemts no QuintaDB datu bāzes, kā arī ienākumu, izlietoto un neto līnijas. Noklikšķinot uz rindas nosaukuma apakšā, rinda tiks iespējota / atspējota. Un ļoti svarīgi un interesanti ir tas, ka diagrammu var drukāt, kā arī eksportēt (lejupielādēt) kā PNG vai JPEG attēlu, arī kā PDF dokumentu vai SVG vektoru attēlu.


Lines chart

 

Ceru, ka datubāzu diagrammu veidotājs jums būs noderīgs, izbaudiet!