English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Logg inn
Norsk

Logg inn

 

Databasesøk. Søkbare databaser på nettet

Alle databaser som er innebygd i QuintaDB er søkbare. Du kan kjøre søk etter flere kriterier med forskjellige forhold og lagre resultater i databasevisninger

Databasesøk

Les hvordan databasesøk fungerer i QuintaDB. Husk at det samme vil påvirke den integrerte databasewidgeten din. Nyt søkbare databaser gratis!

Kort tid - du kan legge til flere og flere parametere, og redusere søket ytterligere. Dette er nyttig hvis du har hundrevis, til og med tusenvis av poster.

Søkbar UEFA CLUB RANKING-database

Vi vil vise hvordan søk fungerer ved hjelp av UEFA club ranking database.

Trykk på søkeknappen.

 

 

Deretter må du velge kolonne, velge kriterier og skrive inn et nøkkelord. For eksempel vil det være "land" + er + Spania

Og vi vil finne alle poster med Spania. Nøkkelordet uthevet med gult. Veldig enkelt, er det ikke?


 

La oss utvide alle søkefiltre. Du kan se at søkebetingelsene for Alder er forskjellige fra de som er for streng.

La oss liste opp alle tilgjengelige betingelser for forskjellige felttyper her.

  • Streng, tekst, fil, bilde: er, er ikke, er tom, er ikke tom, starter med, slutter med, som inneholder, ikke inneholder.
  • Dato, dato og tid, bursdag: er, er ikke, er tom, er ikke tom, før, etter, mellom.
  • Antall (både heltal og desimal): er, er ikke, er tom, er ikke tom, mindre enn, større enn, mindre eller lik, større eller lik, mellom
  • For rullegardinmeny, alternativknapp, avkrysningsrute, stater, språk, land, tidssone-kontroller vil du kunne velge valg som legges til som standardverdier i Form Builder.
  •  

Vi vil også forbedre søkefiltre for fil- og bildefelt slik at de inkluderer filstørrelse og utvidelser.

Det vil bli gjort sammen med andre oppgaver for å forbedre filfunksjonaliteten i QuintaDB, for eksempel: å laste opp flere filer eller bilder, validering av størrelse og filtype, fillink i e-postvarsler.

Husk at det vil være det samme for alle HTML-skjemaer.

Tilbake til vårt databasesøk. Vi vil spesifisere flere søkeparametere. Vi vil legge til ytterligere ett søkekriterium. Det vil være totalt poeng som er større enn 100.

Bli med på betingelser og og eller er en annen unik funksjon som lar deg bygge fantastiske søk.

Du kan kombinere dem som du ønsker, det er ingen begrensninger eller begrensninger. Vi tror at mulighetene vi gir deg i søket vårt, er gode nok til enhver søkbar database.

Søkeresultat kan alltid eksporteres og lagres i rapporten.

Du kan slette eller redigere poster, og søkeresultatet lagres. Klikk på lenken og "avbryt" -knappen for å avbryte søket.

Søkeresultatene kan grupperes.

Du kan lagre grupperte data som en rapport.


Vennligst logg inn på QuintaDB for å kunne legge ut kommentarer
Del diskusjonen i sosiale nettverk: