English Flagg English Español Flagg Español Deutsch Flagg Deutsch Italiano Flagg Italiano Polski Flagg Polski Nederlands Flagg Nederlands Português Flagg Português Français Flagg Français 中文 Flagg 中文 日本語 Flagg 日本語 हिन्दी Flagg हिन्दी اللغة العربية Flagg اللغة العربية Русский Flagg Русский Українська Flagg Українська עִברִית Flagg עִברִית Ελληνικά Flagg Ελληνικά Türk Flagg Türk Latvietis Flagg Latvietis Dansk Flagg Dansk Norsk Flagg Norsk Íslenska Flagg Íslenska 한국어 Flagg 한국어 Suomen Flagg Suomen Gaeilge Flagg Gaeilge Bahasa Melayu Flagg Bahasa Melayu Svenska Flagg Svenska Čeština Flagg Čeština
Bruker IkonLogg inn
Norsk Flagg Norsk

Logg inn

 

           FAQ           

Ofte stilte spørsmålHva er Quintadb?

QuintaDB er en online database, CRM og web-form builder. Det betyr at du ikke bare kan lage webskjema ved hjelp av Form Builder, men også bygge ekte databaser på nettet. Ved å bruke et brukervennlig dra-og-slipp-grensesnitt kan du opprette, tilpasse og integrere både webskjemaer og databaser på websidene dine. Alle data lagres på våre sikre RackSpace Cloud-servere. Og ved å bruke Quintadbs webgrensesnitt vil du administrere og analysere dataene dine. Det er innebygde eksportfunksjoner i PDF og Excel, diagrammer og Google Maps-verktøy og mange flere !

Noen eksempler på hva jeg kan gjøre med Quintadb?

Ta en titt på eksempelsiden. Vi har prøvd å liste Live eksempler på hvordan brukerne våre bruker Quintadb. Se også på videoene våre. Ta gjerne kontakt med oss ​​hvis du ikke finner noe eksempel du trenger. Jeg er sikker på at vi kan vise eller forklare deg hvordan du bruker Quintadb til å implementere funksjonene dine.

Tror du at jeg vil bruke den?

Definitivt sjekk ut eksempelsiden vår for å se noen av de mest populære skjemaene som er opprettet på QuintaDB sammen med beskrivelser av hvordan du introduserer dem på nettstedet ditt og arbeidsflyten.

Hvordan setter jeg funksjonsforespørselen øverst på Quintadb-listen?

Vennligst vurder å donere hvis du ønsker at funksjonen din skal implementeres så snart som mulig

Hvordan fjerne QuintaDB link?

Det koster $ 79,00, og det er en engangsbetaling og fungerer for alltid for alle skjemaene og databasene dine.

Ja, mest sannsynlig. Quintadb er en virkelig god service for både personlig og forretningsbruk. Det er rimelig og brukervennlig. Men det er en veldig veldig kraftig online relasjonsdatabase.

Er QuintaDB verktøyet jeg leter etter?

Vennligst se på videoene våre, start prøvekonto eller kontakt oss direkte. Dette er den beste måten å svare på dette spørsmålet på.

Er QuintaDB sikkert?

Ja, helt. Vi bruker en SSL-kryptering som standard for alle kontoer. Vi lagrer informasjon på RackSpace-skyen - det er den beste leverandøren av skyhosting i verden. Vi tar sikkerhetskopier daglig. Du kan også sikkerhetskopiere dataene dine selv ved å bruke brukerbaserte alternativ for sikkerhetskopiering.

Er det noen langsiktige kontrakter?

Nei. Etter at du har opprettet en konto, kan du slette dataene dine og forlate QuintaDB-applikasjonen. Det stilles ingen spørsmål.

Hvor lenge lagrer QuintaDB dataene mine?

Quintadb vil oppbevare dataene dine så lenge du har kontoen din hos Quintadb. Du kan når som helst slette dataene dine fullstendig. Hvis du sletter kontoen din, blir alt slettet også. Sørg for å bruke brukerbaserte sikkerhetskopier før du sletter noe. På denne måten vil du kunne gjenopprette informasjonen din veldig raskt

Kan jeg dele webskjemaene og databasene mine på nettet?

Ja. Bruke vår Tilpass & amp; Integrer-menyen vil du være i stand til å lage din egen webform-stil og integrere både skjema og database i hvilken som helst webside eller blogg.

Er det mulig å legge inn Quintadb-skjemaer og databaser på bloggen eller websiden min?

Sikker. Dette er en av hovedårsakene til at vi opprettet denne programvaren. Vi gir deg et flott verktøy for å lage skjemaer og databaser. Og du skal kunne vise det til nettbrukerne dine. Så det er bare å kopiere og lime inn iframe-koden til DB eller skjemaet ditt, og ingen vil engang vite at den er bygget med Quintadb. Det vil se ut som om det er din egen modul.

Kan jeg på en eller annen måte få tilbake dataene mine fra Quintadb?

Sikker. Det er både Excel- og PDF-eksportfunksjoner. Du kan også finne en eksport av alle filer-knappen på Records-menyen.

Søk er deaktivert fordi informasjonskapsler er deaktivert (instruksjoner hentet fra Google-hjelp)

Hvis du ser en melding om at nettleserens informasjonskapselfunksjon er slått av, er det mulig at du ikke har informasjonskapsler aktivert i nettleseren din.

Hvis du allerede har sjekket at informasjonskapslene dine er aktivert, og du fremdeles ser en feilmelding om at nettleserens informasjonskapselfunksjon er slått av, kan du prøve å åpne et nytt vindu i nettleseren din. Noen ganger kan bruk av faner i en enkelt nettleserforekomst føre til at informasjonskapslene dine sitter fast.

Vil noen kunne se dataene mine?

Ja, hvis du ønsker det. Dataene dine er bare tilgjengelige av registrerte brukere i applikasjonen din, med mindre du aktivt velger å gjøre den offentlig. Administratoren av hvert program (dvs. deg) kontrollerer registrering av nye brukere og hva slags tilgang hver bruker har.

Hva med data som overføres over Internett? Er det trygt?

Hvis du er bekymret for at sensitive data faller i feil hender, bør du bruke den sikre krypteringen. Denne krypteringen sikrer at data ikke kan oppfanges på en nyttig måte under transport.

Hvor trygg er serveren din?

Serverne våre ligger i et sikkert miljø. Standard kryptering og sikkerhetsteknologi brukes for å forhindre forstyrrelser eller tilgang fra inntrengere utenfor.

Bare ansatte på quintadb.com har tilgang til våre servere, og de har bare tilgang til dine data når du uttrykkelig ber om hjelp eller i løpet av å identifisere og løse problemer med quintadb.com-tjenesten.

Alle data som ligger på våre servere arkiveres regelmessig i tilfelle feil som forårsaker tap av data.

Hva skjer med dataene mine hvis jeg slutter å bruke quintadb.com?

Du kan eksportere alle dataene dine i flere forskjellige formater hvis du vil flytte dem et annet sted. Etter at du har kansellert kontoen din, fjerner vi alle dataene dine fra serverne våre og fra arkivene. Selv om det kan være noen forsinkelser før dette trer i kraft, må du ikke avslutte kontoen din med mindre du er forberedt på å miste dataene dine umiddelbart.

Mitt firma har en policy som ikke tillater at data lagres utenfor stedet. Kan du hjelpe oss?

Vi tilbyr ikke en versjon på stedet av quintadb.com, fordi vi er fokusert på å tilby den beste vertsbaserte tjenesten vi kan. Hvis firmaet ditt er bekymret for å beholde data på serverne våre, kan du kontakte oss for å se om vi kan komme med en kreativ løsning.

Finnes det en boksversjon (frittstående programvare) av QuintaDB?

Nei. Bare skyversjon, på QuintaDB.com

Hvor lenge vil prosjektet leve?

QuintaDB-tjenesten ble lansert i 2008. Og vi har mange ideer for utvikling. I tillegg er vi ansvarlige for tusenvis av kunder over hele verden, hver og en kan stole på støtten.

Jeg har nådd grensene for oppføring / felt / regler / e-post / api. Hva burde jeg gjøre?

Du kan oppgradere kontoen din til neste plan. Klikk på "Upgrade" -knappen på Payment & amp; Statistisk side. Systemet vil automatisk legge til ressurser i kontoen din.

Kan jeg kjøpe flere poster / e-post / api-samtaler uten at planen endres?

Bare tilgjengelig for Enterprise Express-planen.

Hvordan kan jeg hjelpe til med service?

Vi ville være veldig takknemlige hvis du kunne finne noen få minutter og legge igjen en ærlig anmeldelse om tjenesten på noen av disse nettstedene:
getapp.com
capterra.com