English Flagg English Español Flagg Español Deutsch Flagg Deutsch Italiano Flagg Italiano Polski Flagg Polski Nederlands Flagg Nederlands Português Flagg Português Français Flagg Français 中文 Flagg 中文 日本語 Flagg 日本語 हिन्दी Flagg हिन्दी اللغة العربية Flagg اللغة العربية Русский Flagg Русский Українська Flagg Українська עִברִית Flagg עִברִית Ελληνικά Flagg Ελληνικά Türk Flagg Türk Latvietis Flagg Latvietis Dansk Flagg Dansk Norsk Flagg Norsk Íslenska Flagg Íslenska 한국어 Flagg 한국어 Suomen Flagg Suomen Gaeilge Flagg Gaeilge Bahasa Melayu Flagg Bahasa Melayu Svenska Flagg Svenska Čeština Flagg Čeština
Bruker IkonLogg inn
Norsk Flagg Norsk

Logg inn

 

QuintaDB - den beste skytjenesten for å lage databaser og CRM

no_image

CRM, også nylig kalt 'kundeadministrasjon', er en forretningstilnærming som søker å skape, utvikle og forbedre forhold til nøye målrettede kunder for å forbedre kundeverdien og bedriftens lønnsomhet og derved maksimere aksjonærverdien.

HÅNDBOK OM CRM: Å oppnå fremragende kundeadministrasjon (Adrian Payne)

CRM

Customer Relationship Management er en strategi for å administrere en organisasjonsrelasjoner og interaksjoner med kunder og potensielle kunder. Et CRM -system hjelper bedrifter å holde kontakten med kunder, effektivisere prosesser, og forbedre lønnsomheten.

QuintaDB er en online tjeneste som primært er fokusert på forretningsadministrasjon. Lag et CRM-system for din virksomhet uten involvering av spesialister.

Enhver bedrift starter med kunder, og ethvert CRM-system med en database. I dag lager mange brukere fra mange land databaser ved hjelp av QuintaDB-tjenesten. Fordi det er veldig praktisk og raskt. Fordelene med tjenesten er høy elastisitet, ubegrenset mengde data, tilgang til databasen når som helst, hvor som helst i verden.

Lag en kundedatabase med en komplett historie med relasjoner. Identifiser de mest verdifulle kundene, analyser tilnærmingen og tiltrekk nye kunder og partnere.

Automatiser dine forretningsprosesser som salgsplanlegging, arbeidsflyt og mange andre. For å oppnå disse målene er følgende moduler tilgjengelige: Team, Kart, Kalendere, Kart, Filer.

Kundeportal

Kundeportal i QuintaDB er en flott måte for et selskap eller en organisasjon å tillate sine kunder eller brukere å logge seg på sitt dedikerte interne websystem og få tilgang til begrensede data med forskjellige tilgangsnivåroller.

Tilstedeværelsen av denne modulen er hovedårsaken til at mange brukere velger QuintaDB.

Kunder kan logge inn på din dedikerte nettportal og få tilgang til moduler (bord, rapporter) delt med dem, legg til data, og viktigst av alt, se og endre bare de postene de sendte inn (hvis du bruker alternativet Bare tilgang til egne poster , ellers vil de se alle dataene). 

Se et eksempel på kundeportalen her.

Formbygger

Nettvirksomhet krever nettskjemaer for å tiltrekke seg kunder og samle inn data. QuintaDB formdesigner er enkel og brukervennlig. & Nbsp; Hovedinnovasjonen & nbsp; er en & nbsp; Dra og slipp & nbsp; metode & nbsp; av felt som plasseres på skjemaet. Bruker kan enkelt plassere flere felt i en linje, horisontalt, endre rekkefølgen, og også flytte dem vertikalt. & Nbsp; Ved å bruke QuintaDB kan du opprette hvilken som helst webform med forskjellige felttyper og integrere den som en widget på nettstedet.

Sikkerhet

QuintaDB overholder gjeldende internasjonal regulering angående personvern- og sikkerhetsspørsmål inkludert GDPR. Å beskytte brukernes personvern er ekstremt viktig for oss. Som en online tjeneste setter QuintaDB høye krav til sikkerhet. Våre skytjenester bruker Rackspace, som er en aktiv deltaker i Privacy Shield-programmet, som har betydelige personvern- og sikkerhetssertifiseringer og tilbyr kompatible med GDPR. QuintaDB overholder E.U. Databeskyttelseslover om internasjonale dataoverføringsmekanismer. Alle QuintaDBs data er kryptert ved hjelp av en svært sikker versjon av SSL / TLS med sterke krypter. Vi samler bare inn nødvendig informasjon for tjenestedriften (kontaktinformasjon, e-postadresse, ip). Og hold det også til brukeren fortsetter å bruke tjenesten.

Rimelige priser for enhver bedrift

FREE

QuintaDB FREE Prisplan Ikon

3 brukere
2 000 records
3 GB filer

 • STANDARD
  €14.99
  1 Måned

 • STANDARD
  €10.0
  6 måneder

 • STANDARD
  €8.33
  12 måneder

 • STANDARD
  €699.93
  For alltid

QuintaDB STANDARD Prisplan Ikon

100 brukere
6 000 records
6 GB filer

 • PROFESSIONAL
  €19.99
  1 Måned

 • PROFESSIONAL
  €15.0
  6 måneder

 • PROFESSIONAL
  €10.83
  12 måneder

 • PROFESSIONAL
  €909.93
  For alltid

QuintaDB PROFESSIONAL Prisplan Ikon

150 brukere
10 000 records
12 GB filer

 • ENTERPRISE
  €29.99
  1 Måned

 • ENTERPRISE
  €20.0
  6 måneder

 • ENTERPRISE
  €16.67
  12 måneder

 • ENTERPRISE
  €1399.93
  For alltid

QuintaDB ENTERPRISE Prisplan Ikon

200 brukere
50 000 records
25 GB filer

 • STANDARD EXPRESS
  €64.98
  1 Måned

 • STANDARD EXPRESS
  €49.98
  6 måneder

 • STANDARD EXPRESS
  €41.67
  12 måneder

 • STANDARD EXPRESS
  €3499.86
  For alltid

QuintaDB STANDARD EXPRESS Prisplan Ikon

Ubegrenset brukere
65 000 records
40 GB filer

 • PROFESSIONAL EXPRESS
  €134.99
  1 Måned

 • PROFESSIONAL EXPRESS
  €99.99
  6 måneder

 • PROFESSIONAL EXPRESS
  €83.33
  12 måneder

 • PROFESSIONAL EXPRESS
  €6999.93
  For alltid

QuintaDB PROFESSIONAL EXPRESS Prisplan Ikon

Ubegrenset brukere
100 000 records
100 GB filer

 • ENTERPRISE EXPRESS
  €195.99
  1 Måned

 • ENTERPRISE EXPRESS
  €149.99
  6 måneder

 • ENTERPRISE EXPRESS
  €125.0
  12 måneder

 • ENTERPRISE EXPRESS
  €10499.93
  For alltid

Ubegrenset: skjemaer

1 000 000 records

200 GB filer

Betalingsintegrasjoner

Ubegrenset: Form Fields limit

Ubegrenset teammedlemmer

400 000 API-anrop

400 000 E-postmeldinger

Uten QuintaDB-link i widgets

Planlagte sikkerhetskopier, eksporter og nyhetsbrev

Kundesupport

Ubegrenset: Portalbrukere

Ubegrenset: feltregler og formatering

Ubegrenset: handling by condition

Ubegrenset: registrerer eksport

Ubegrenset: Webhooks

Ubegrenset: antall kart, kalendere, portaler