English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Logg inn
Norsk

Logg inn

 

Databasebygger


QuintaDB database builder er en programvare som hjelper deg med å lage nettbaserte applikasjoner med DB. QuintaDBs brukervennlige skjema- og DB-verktøy gir intuitivt dra-og-slipp-grensesnitt for å lage tilpassede skjemaer med database-back-end. Database Builder hjelper deg med å lagre bedriftsinformasjon i skyen, der alle enkelt kan se og bruke informasjon hvor som helst og når som helst. Database builder er laget for å tilby det beste verktøyet for lagring og analyse av forretningsdata på internett.

Hva er en databasebygger?

Database Builder hjelper deg med å lage fin databasebygger drevet av datainnsamling, dataanalyse og datarapportering. Database Builder lar deg samle alle typer data. Eksempler: bygg personlige eller forretningsmessige DB-er, lag webapplikasjoner med webskjemaer og databaser for ikke-lønnsomme organisasjoner. Skoler og universiteter syntes QuintaDBs enkle å bruke databasebygger fungerer bra for dem.

database builder - Fordeler

QuintaDB databasebygger

QuintaDB database builder brukes av tusenvis av brukere, og det er noen av de verdensberømte merkene. Millioner databaser er vellykket opprettet og distribuert med QuintaDB database builder.