English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Log Masuk
Bahasa Melayu

Log Masuk

 

Pembina Pangkalan Data Web Relasional


Pembangun pangkalan data web QuintaDB Relational adalah aplikasi berasaskan web yang membantu anda membuat aplikasi pangkalan data web untuk mengatur data perniagaan anda. Aplikasi pangkalan data web QuintaDB yang mudah digunakan menyediakan antara muka seret & lepas yang mudah digunakan untuk membuat borang web tersuai dengan back-end pangkalan data. Aplikasi pangkalan data membantu anda menyimpan maklumat perniagaan di awan, di mana semua orang dapat melihat dan menggunakan maklumat dengan mudah dari mana saja, kapan saja. Pembuat pangkalan data dalam talian yang ringkas dan selamat menawarkan mekanisme terbaik untuk menyimpan, mengurus dan menganalisis data perniagaan di internet.

Apakah Pembina Pangkalan Data Web?

Pembina Pangkalan Data membantu anda mengintegrasikan pangkalan data ke laman web. Aplikasi yang dibina di QuintaDB disertakan dengan analisis dan pelaporan. Pembuat meja kami membolehkan anda mengumpulkan semua jenis data.

Pembina Pangkalan Data Web - Faedah

Pembina DB

Aplikasi pangkalan data QuintaDB digunakan oleh ribuan pengguna yang merangkumi beberapa jenama terkenal di dunia. Pangkalan data web Millions Relational telah berjaya dibuat dan digunakan menggunakan aplikasi pangkalan data QuintaDB.