English Bendera English Español Bendera Español Deutsch Bendera Deutsch Italiano Bendera Italiano Polski Bendera Polski Nederlands Bendera Nederlands Português Bendera Português Français Bendera Français 中文 Bendera 中文 日本語 Bendera 日本語 हिन्दी Bendera हिन्दी اللغة العربية Bendera اللغة العربية Русский Bendera Русский Українська Bendera Українська עִברִית Bendera עִברִית Ελληνικά Bendera Ελληνικά Türk Bendera Türk Latvietis Bendera Latvietis Dansk Bendera Dansk Norsk Bendera Norsk Íslenska Bendera Íslenska 한국어 Bendera 한국어 Suomen Bendera Suomen Gaeilge Bendera Gaeilge Bahasa Melayu Bendera Bahasa Melayu Svenska Bendera Svenska Čeština Bendera Čeština
Pengguna IkonLog Masuk
Bahasa Melayu Bendera Bahasa Melayu

Log Masuk

 

           Soalan Lazim           

Soalan lazimApa itu Quintadb?

QuintaDB adalah pangkalan data dalam talian, CRM dan pembangun borang web. Ini bermaksud bahawa anda bukan sahaja dapat membuat borang web menggunakan Pembina borang kami, tetapi juga membina pangkalan data dalam talian hubungan sebenar. Dengan menggunakan antara muka seret dan lepas yang mudah digunakan, anda boleh membuat, menyesuaikan dan mengintegrasikan kedua-dua borang web dan pangkalan data ke dalam laman web anda. Semua data akan disimpan di pelayan RackSpace Cloud kami yang selamat. Dan dengan menggunakan antara muka web Quintadb, anda akan mengurus dan menganalisis data anda. Terdapat fungsi eksport terbina dalam PDF dan Excel, Carta dan alat Peta Google dan banyak lagi!.

Ada contoh apa yang boleh saya lakukan dengan Quintadb?

Sila lihat halaman contoh. Kami telah mencuba untuk menyenaraikan contoh Langsung bagaimana pengguna kami menggunakan Quintadb. Juga, sila tonton Video kami. Jangan ragu untuk menghubungi kami jika anda tidak dapat menemui contoh yang anda perlukan. Saya yakin kami dapat menunjukkan atau menjelaskan kepada anda bagaimana menggunakan Quintadb untuk melaksanakan ciri-ciri anda.

Adakah anda fikir saya mahu menggunakannya?

Lihat halaman contoh kami dengan pasti untuk melihat beberapa borang paling popular yang dibuat di QuintaDB beserta penerangan tentang cara memperkenalkannya ke laman web dan aliran kerja anda.

Bagaimana cara meletakkan permintaan ciri saya di bahagian atas senarai Quintadb?

Mohon pertimbangkan untuk menyumbang sekiranya anda ingin agar fitur anda dapat dilaksanakan secepat mungkin

Bagaimana cara membuang pautan QuintaDB?

Harganya $ 79.00 dan pembayaran sekali sahaja dan berfungsi selamanya untuk semua borang dan pangkalan data anda.

Ya, kemungkinan besar. Quintadb adalah perkhidmatan yang sangat baik untuk kegunaan peribadi dan perniagaan. Ia berpatutan dan senang digunakan. Tetapi ia adalah pencipta pangkalan data hubungan dalam talian yang sangat kuat.

Adakah QuintaDB alat yang saya cari?

Tolong, tonton video kami, mulakan akaun percubaan atau hubungi kami secara langsung. Ini adalah kaedah terbaik untuk menjawab soalan ini.

Adakah QuintaDB selamat?

Ya, sepenuhnya. Kami menggunakan enkripsi SSL secara lalai untuk semua akaun. Kami menyimpan maklumat di RackSpace cloud - ini adalah penyedia hosting awan terbaik di dunia. Kami membuat sandaran setiap hari. Anda juga boleh membuat sandaran data anda sendiri dengan menggunakan pilihan sandaran berdasarkan pengguna.

Adakah terdapat kontrak jangka panjang?

Tidak. Setelah membuat akaun, anda boleh menghapus data anda dan meninggalkan aplikasi QuintaDB. Tidak ada soalan yang diajukan.

Berapa lama QuintaDB menyimpan data saya?

Quintadb akan menyimpan data anda selagi anda mempunyai akaun di Quintadb. Anda boleh memadam data anda pada bila-bila masa. Sekiranya anda memadamkan akaun anda, semuanya juga akan dihapuskan. Tolong, pastikan untuk menggunakan sandaran berdasarkan pengguna sebelum menghapus apa-apa. Dengan cara ini anda akan dapat memulihkan maklumat anda dengan cepat

Bolehkah saya berkongsi borang dan pangkalan data web saya dalam talian?

Ya. Menggunakan Peribadikan & amp; Menu integrasi anda akan dapat membuat gaya bentuk web anda sendiri dan menggabungkan kedua-dua bentuk dan pangkalan data ke laman web atau blog mana pun.

Adakah mungkin untuk memasukkan borang dan pangkalan data Quintadb ke blog atau laman web saya?

Pasti. Ini adalah salah satu sebab utama kami membuat perisian ini. Kami memberi anda alat yang hebat untuk membina borang dan pangkalan data. Dan anda seharusnya dapat menunjukkannya kepada pengguna web anda. Oleh itu, salin dan tampal kod iframe DB atau borang anda dan tidak ada yang tahu bahawa ia telah dibina dengan Quintadb. Ia akan kelihatan seperti modul anda sendiri.

Bolehkah saya mendapatkan kembali data saya dari Quintadb?

Pasti. Terdapat fungsi eksport Excel dan PDF. Juga butang eksport semua Fail boleh didapati di menu Rekod.

Pencarian dilumpuhkan kerana kuki dilumpuhkan (arahan diambil dari bantuan Google)

Sekiranya anda melihat mesej bahawa fungsi kuki penyemak imbas anda dimatikan, ada kemungkinan anda tidak mengaktifkan kuki di penyemak imbas anda.

Sekiranya anda telah memeriksa bahawa kuki anda diaktifkan dan anda masih melihat mesej ralat bahawa fungsi kuki penyemak imbas anda dimatikan, cuba buka tetingkap baru di penyemak imbas anda. Kadang kala menggunakan tab dalam satu contoh penyemak imbas boleh menyebabkan kuki anda melekat.

Adakah sesiapa yang dapat melihat data saya?

Ya, jika anda mahu. Data anda hanya dapat diakses oleh pengguna yang terdaftar dalam aplikasi anda, kecuali anda memilih untuk membuatnya secara terbuka. Pentadbir setiap aplikasi (iaitu, anda) mengawal pendaftaran pengguna baru dan jenis akses yang dimiliki oleh setiap pengguna.

Bagaimana dengan data yang dihantar melalui Internet? Adakah ia selamat?

Sekiranya anda bimbang tentang data sensitif yang jatuh ke tangan yang salah, anda harus menggunakan penyulitan yang selamat. Penyulitan ini memastikan bahawa data tidak dapat dipintas secara berguna dalam perjalanan.

Sejauh manakah keselamatan pelayan anda?

Pelayan kami terletak di persekitaran yang selamat. Teknologi penyulitan dan keselamatan standard digunakan untuk mencegah gangguan atau akses dari penceroboh luar.

Hanya pekerja quintadb.com yang dapat mengakses pelayan kami, dan mereka hanya memiliki akses ke data anda apabila anda meminta bantuan dengan jelas atau dalam proses mengenal pasti dan menyelesaikan masalah dengan perkhidmatan quintadb.com.

Semua data yang berada di pelayan kami diarkibkan secara berkala sekiranya berlaku kerosakan yang menyebabkan kehilangan data.

Apa yang berlaku pada data saya jika saya berhenti menggunakan quintadb.com?

Anda boleh mengeksport semua data anda dalam beberapa format yang berbeza jika anda ingin memindahkannya ke tempat lain. Selepas anda membatalkan akaun anda, kami akan membuang semua data anda dari pelayan kami dan dari arkib. Walaupun mungkin ada kelewatan sebelum ini berlaku, jangan batalkan akaun anda kecuali anda bersedia kehilangan data anda dengan segera.

Syarikat saya mempunyai polisi yang tidak membenarkan data dihoskan di luar laman web. Bolehkah anda menolong kami?

Kami tidak menawarkan versi quintadb.com di lokasi, kerana kami fokus untuk memberikan perkhidmatan terbaik yang dihoskan. Sekiranya syarikat anda mempunyai kebimbangan mengenai menyimpan data di pelayan kami, sila hubungi kami untuk mengetahui apakah kami dapat mencari penyelesaian kreatif.

Adakah terdapat versi kotak (perisian mandiri) QuintaDB?

Tidak. Versi cloud sahaja, di QuintaDB.com

Berapa lama projek ini akan berlangsung?

Perkhidmatan QuintaDB dilancarkan pada tahun 2008. Dan kami mempunyai banyak idea untuk pengembangannya. Sebagai tambahan, kami bertanggungjawab untuk ribuan pelanggan di seluruh dunia, yang masing-masing boleh bergantung pada sokongan.

Saya telah mencapai had rekod / bidang / peraturan / e-mel / api. Apa patut saya buat?

Anda boleh menaik taraf akaun anda ke rancangan seterusnya. Klik pada butang "Naik Taraf" di halaman Statistik Pembayaran. Sistem akan menambahkan sumber ke akaun anda secara automatik.

Bolehkah saya membeli rekod tambahan / panggilan e-mel / api tanpa rancangan berubah?

Hanya tersedia untuk rancangan Enterprise Express.

Bagaimana saya boleh membantu perkhidmatan?

Kami akan sangat berterima kasih jika anda dapat menjumpai beberapa minit dan memberikan ulasan yang jujur ​​mengenai perkhidmatan di mana-mana laman web ini:
getapp.com
capterra.com