English Bendera English Español Bendera Español Deutsch Bendera Deutsch Italiano Bendera Italiano Polski Bendera Polski Nederlands Bendera Nederlands Português Bendera Português Français Bendera Français 中文 Bendera 中文 日本語 Bendera 日本語 हिन्दी Bendera हिन्दी اللغة العربية Bendera اللغة العربية Русский Bendera Русский Українська Bendera Українська עִברִית Bendera עִברִית Ελληνικά Bendera Ελληνικά Türk Bendera Türk Latvietis Bendera Latvietis Dansk Bendera Dansk Norsk Bendera Norsk Íslenska Bendera Íslenska 한국어 Bendera 한국어 Suomen Bendera Suomen Gaeilge Bendera Gaeilge Bahasa Melayu Bendera Bahasa Melayu Svenska Bendera Svenska Čeština Bendera Čeština
Pengguna IkonLog Masuk
Bahasa Melayu Bendera Bahasa Melayu

Log Masuk

 

QuintaDB - perkhidmatan cloud terbaik untuk membuat pangkalan data dan CRM

no_image

CRM, juga baru-baru ini disebut 'pengurusan pelanggan', adalah pendekatan perniagaan yang bertujuan untuk mewujudkan, mengembangkan dan meningkatkan hubungan dengan pelanggan yang disasarkan dengan teliti untuk meningkatkan nilai pelanggan dan keuntungan korporat dan dengan demikian memaksimumkan nilai pemegang saham.

Buku Panduan CRM: Mencapai Kecemerlangan dalam Pengurusan Pelanggan (Adrian Payne)

CRM

Pengurusan Hubungan Pelanggan adalah strategi untuk mengurus hubungan dan interaksi organisasi dengan pelanggan dan bakal pelanggan. Sistem CRM membantu syarikat terus berhubung dengan pelanggan, melancarkan proses, dan meningkatkan keuntungan.

QuintaDB adalah perkhidmatan dalam talian yang terutama tertumpu pada pengurusan perniagaan. Buat sistem CRM untuk perniagaan anda tanpa penglibatan pakar.

ebarang perniagaan bermula dengan pelanggan, dan sistem CRM dengan pangkalan data. Hari ini, banyak pengguna dari banyak negara membuat pangkalan data menggunakan perkhidmatan QuintaDB. Kerana ia sangat senang dan cepat. Kelebihan perkhidmatan ini adalah ketahanan tinggi, jumlah data yang tidak terhad, akses ke pangkalan data pada bila-bila masa dari mana saja di dunia.

Buat pangkalan data pelanggan dengan sejarah hubungan yang lengkap. Kenal pasti pelanggan yang paling berharga, analisis pendekatan dan menarik pelanggan dan rakan baru. 

Automasikan proses perniagaan anda seperti perancangan penjualan, aliran kerja dan banyak lagi. Untuk mencapai matlamat ini, modul berikut tersedia: Pasukan, Carta, Kalendar, Peta, Fail.

Portal Pelanggan

Portal Pelanggan di QuintaDB adalah cara yang baik untuk syarikat atau organisasi untuk membolehkan pelanggan atau penggunanya log masuk ke sistem web dalaman khusus mereka dan mengakses data terhad dengan peranan tahap akses yang berbeza.

Kehadiran modul ini adalah alasan utama untuk memilih QuintaDB oleh banyak pengguna.

Pelanggan boleh masuk ke portal web khusus anda, modul akses (jadual, laporan) dikongsi kepada mereka, tambahkan data, dan yang paling penting, lihat dan ubah hanya catatan yang mereka kirimkan (jika anda menggunakan pilihan ' Akses hanya rekod ', jika tidak, mereka akan melihat semua data). 

Lihat contoh Portal Pelanggan di sini.

Pembina borang

Perniagaan dalam talian memerlukan borang web untuk menarik pelanggan dan mengumpulkan data. Pereka bentuk QuintaDB ringkas dan mesra pengguna. Inovasi utama adalah kaedah Seret dan Lepas bidang meletakkan pada borang. Pengguna dengan mudah meletakkan beberapa medan dalam satu baris, secara mendatar, mengubah susunannya, dan juga memindahkannya secara menegak. Dengan menggunakan QuintaDB, anda boleh membuat sebarang bentuk web dengan pelbagai jenis bidang dan mengintegrasikannya seperti widget di laman web.

Keselamatan

QuintaDB mematuhi peraturan antarabangsa yang tetap mengenai masalah privasi dan keselamatan termasuk GDPR. Melindungi privasi data pengguna kami sangat penting bagi kami. Sebagai perkhidmatan dalam talian, QuintaDB menetapkan standard tinggi untuk keselamatan. Perkhidmatan cloud kami menggunakan Rackspace, yang merupakan peserta aktif dalam program Privacy Shield, yang memiliki sijil privasi dan keselamatan yang signifikan dan menawarkan serasi dengan GDPR. QuintaDB mematuhi E.U. Undang-undang perlindungan data mengenai mekanisme pemindahan data antarabangsa. Semua data QuintaDB dienkripsi menggunakan versi SSL / TLS yang sangat selamat dengan cipher yang kuat. Kami hanya mengumpulkan maklumat yang diperlukan untuk operasi perkhidmatan (maklumat hubungan, alamat e-mel, ip). Dan simpan juga sehingga pengguna terus menggunakan perkhidmatan tersebut.

Harga berpatutan untuk perniagaan apa pun

FREE

QuintaDB FREE Pelan harga Ikon

3 pengguna
2,000 rekod
3 GB fail

 • STANDARD
  €14.99
  1 Bulan

 • STANDARD
  €10.0
  6 Bulan

 • STANDARD
  €8.33
  12 Bulan

 • STANDARD
  €699.93
  Selamanya

QuintaDB STANDARD Pelan harga Ikon

100 pengguna
6,000 rekod
6 GB fail

 • PROFESSIONAL
  €19.99
  1 Bulan

 • PROFESSIONAL
  €15.0
  6 Bulan

 • PROFESSIONAL
  €10.83
  12 Bulan

 • PROFESSIONAL
  €909.93
  Selamanya

QuintaDB PROFESSIONAL Pelan harga Ikon

150 pengguna
10,000 rekod
12 GB fail

 • ENTERPRISE
  €29.99
  1 Bulan

 • ENTERPRISE
  €20.0
  6 Bulan

 • ENTERPRISE
  €16.67
  12 Bulan

 • ENTERPRISE
  €1399.93
  Selamanya

QuintaDB ENTERPRISE Pelan harga Ikon

200 pengguna
50,000 rekod
25 GB fail

 • STANDARD EXPRESS
  €64.98
  1 Bulan

 • STANDARD EXPRESS
  €49.98
  6 Bulan

 • STANDARD EXPRESS
  €41.67
  12 Bulan

 • STANDARD EXPRESS
  €3499.86
  Selamanya

QuintaDB STANDARD EXPRESS Pelan harga Ikon

Tidak terhad pengguna
65,000 rekod
40 GB fail

 • PROFESSIONAL EXPRESS
  €134.99
  1 Bulan

 • PROFESSIONAL EXPRESS
  €99.99
  6 Bulan

 • PROFESSIONAL EXPRESS
  €83.33
  12 Bulan

 • PROFESSIONAL EXPRESS
  €6999.93
  Selamanya

QuintaDB PROFESSIONAL EXPRESS Pelan harga Ikon

Tidak terhad pengguna
100,000 rekod
100 GB fail

 • ENTERPRISE EXPRESS
  €195.99
  1 Bulan

 • ENTERPRISE EXPRESS
  €149.99
  6 Bulan

 • ENTERPRISE EXPRESS
  €125.0
  12 Bulan

 • ENTERPRISE EXPRESS
  €10499.93
  Selamanya

Tidak terhad: bentuk

1,000,000 rekod

200 GB fail

Integrasi Pembayaran

Tidak terhad: Form Fields limit

Ahli pasukan tanpa had

400,000 Panggilan API

400,000 mesej e-mel

Tanpa pautan QuintaDB dalam widget

Sandaran berjadual, eksport dan surat berita

Sokongan pelanggan

Tidak terhad: Pengguna portal

Tidak terhad: peraturan dan pemformatan bidang

Tidak terhad: tindakan mengikut keadaan

Tidak terhad: rekod eksport

Tidak terhad: Webhooks

Tidak terhad: bilangan peta, kalendar, portal