English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Log Masuk
Bahasa Melayu

Log Masuk

 

Pembina Pangkalan Data


Pembangun pangkalan data QuintaDB adalah perisian yang membantu anda membuat aplikasi berasaskan web dengan DB. Alat Form dan DB QuintaDB yang mudah digunakan menyediakan antara muka drag & drop intuitif untuk membuat borang khusus dengan back-end pangkalan data. Pembina pangkalan data membantu anda menyimpan maklumat perniagaan di awan, di mana semua orang dapat melihat dan menggunakan maklumat dengan mudah dari mana saja, kapan saja. Pembangun pangkalan data dibuat untuk menawarkan alat terbaik untuk menyimpan dan menganalisis data perniagaan di internet.

Apa itu Pembangun Pangkalan Data?

Pembangun Pangkalan Data membantu anda membuat pembangun pangkalan data yang bagus yang dikuasakan oleh pengumpulan data, analisis data dan pelaporan data. Pembina Pangkalan Data membolehkan anda mengumpulkan semua jenis data. Contoh: membina DB peribadi atau perniagaan, membuat aplikasi web dengan borang web dan pangkalan data untuk organisasi yang tidak menguntungkan. Sekolah dan universiti mendapati pembangun pangkalan data QuintaDB mudah digunakan untuk mereka.

Pembina Pangkalan Data - Faedahs

Pembangun Pangkalan Data QuintaDB

Pembangun pangkalan data QuintaDB digunakan oleh ribuan pengguna dan terdapat beberapa jenama terkenal di dunia. Jutaan pangkalan data berjaya dibuat dan digunakan menggunakan pembangun pangkalan data QuintaDB.