English Flag English Español Flag Español Deutsch Flag Deutsch Italiano Flag Italiano Polski Flag Polski Nederlands Flag Nederlands Português Flag Português Français Flag Français 中文 Flag 中文 日本語 Flag 日本語 हिन्दी Flag हिन्दी اللغة العربية Flag اللغة العربية Русский Flag Русский Українська Flag Українська עִברִית Flag עִברִית Ελληνικά Flag Ελληνικά Türk Flag Türk Latvietis Flag Latvietis Dansk Flag Dansk Norsk Flag Norsk Íslenska Flag Íslenska 한국어 Flag 한국어 Suomen Flag Suomen Gaeilge Flag Gaeilge Bahasa Melayu Flag Bahasa Melayu Svenska Flag Svenska Čeština Flag Čeština
Bruger IkonLog ind
Dansk Flag Dansk

Log ind

 

Online databasebygger

 

Enkel måde at oprette og integrere din tabel eller web-form på site, blog eller forum

Quintadb er en enkel måde at oprette en database på. Du behøver ikke at kende noget programmeringssprog eller webramme for at begynde at arbejde med Quintadb. Opret, opret og tilpas formularer med et par klik, og placer en widgetkode i dit forum, blog eller webside. Menuen 'Forms' er det sted, hvor du kan oprette smukke formularer. 'Widgets'-sectionen er det sted, hvor du kan tilpasse dine formularer og få instruktioner om, hvordan du integrerer smukke formularer i websider.

Opret database, gratis og online

Dette online-værktøj er en enkel måde at oprette, tilpasse og integrere webformularer og hele databaser på websider. Indlejrede webformularer giver dig mulighed for at hente og gemme brugerens data, som gemmes på quintadb.com-servere. Du har mulighed for at sortere og søge i databaser. Denne brugervenlige webdatabasehjælpeprogram giver dig også mulighed for at gemme dine databaser på din computer ved hjælp af Excel-eksport.
'Widgets'-menuen er bygget til din tilpasning af webformularer, med dens hjælp kan du ændre formstørrelse, vise/skjule felter og ændre farveindstillinger for at matche stilen på dit websted eller blog. Du vil også bruge funktionen "Upload logo" til at føje dit logo til dine integrerede formularer.

Hvis du vil starte din online forretning, er det første, du har brug for, at få brugere, indsamle deres input og sandsynligvis for at dele deres input. Du har to muligheder: leje udviklere eller undersøge og bruge Quintadb. I de fleste tilfælde er den anden vej meget billigere og passer til dine behov.

Overvej at bruge Quintadb, hvis du har brug for et websted med flere sider til din online forretning. Brug denne kraftfulde applikation, hvis du har brug for et formbaseret websted, vores service lærer dig, hvordan du organiserer en database trin for trin.

Hvis du har brug for en onlinebutik til dine data, er Quintadb det, du har brug for. Du kan bruge det som din notesblok, adressebog, arbejdslog og på mange andre måder.

Quintadb kan hjælpe dig, hvis du har brug for en formular, som dine brugere kan tilmelde sig, uploade deres CV. Bare tilmeld dig, opret en formular og opret din tilmeldingsformular, gå til menuen 'Widgets', tilpas din formular og integrer den på dit websted. Få minutter, og du er på rette vej.

Hvis du vil finde et simpelt værktøj til at gemme din musik eller video, er denne service så fleksibel og tillader det også!

Udforsk frihed. Opret så mange formularer og tabeller, som du har brug for

Ved hjælp af denne fantastiske online databaseapplikation kan du oprette så mange formularer, som du har brug for. 'Forms' menuen er et integreret modul, der hjælper dig med at opbygge og administrere dine formularer. Det kan være en god idé at tilføje "Kontaktformular" til dit websted for at kunne få svar fra dine brugere. På en anden side af dit websted har du muligvis brug for en mailingliste , hvor du kan få adgang oplysninger fra en bruger: adresse, fuldt navn, e-mails osv. Du kan tilføje en markedsdatabase til dit websted ved hjælp af Quintadb. Og flere og flere former, her er der ingen begrænsninger for formularantal.

Ubegrænset antal formfelter

Fra det forrige afsnit ved du, at "Form Maker" giver dig mulighed for at tilføje et hvilket som helst antal formularer. Du kan også tilføje et hvilket som helst antal felter til din ansøgningsformular. Hvis du vil have dit online marked med produktnummer, produktbilleder, priser, farve eventuelle yderligere oplysninger, du kan gøre det uden nogen begrænsninger. Ved hjælp af Quintadb er det muligt at tilføje fil- og billedfelter. Så du kan bede dine brugere om at uploade filer eller billeder så meget som du har brug for.

Importer så mange poster, som du har brug for. Eksporter når som helst

Så du har bygget dit projekt, du ved, hvordan du indsender formularer og tilføjer felter. Dernæst kan du begynde at udfylde din database ved hjælp af Records-modulet. Men det er måske ikke nok for dig. Du vil gøre dine brugere i stand til at udfylde dine data. Du bliver nødt til at bruge menuen 'Widgets', hvor du kan tilpasse dine formularer og få instruktioner om, hvordan du integrerer dine formularer og data til dit eget websted eller din blog.

Modtag e-mail- eller SMS-underretninger om indsendte eller opdaterede poster

Hvis du f.eks. Har offentliggjort en kontoformular på dit websted, er du på farten. Du skal bare samle brugernes input og opbygge din virksomhed ved hjælp af Quintadb. Denne online databasetjeneste tillader et hvilket som helst antal indsendelser uden begrænsninger pr. Måned. Så du skal ikke bekymre dig om, at du får vist meddelelsen "venligst, opgrader for at fortsætte med at indsamle dine data". Du vil aldrig se det, fordi betalt konto er helt ubegrænset, og du har ingen begrænsninger.

Onlinelagring

Quintadb har en anden cool funktion - fil- og billedfelter. Du kan bede dine brugere om at indsende de filer, du har brug for. Uden nogen begrænsning for en filstørrelse, antal uploads. Du er fri til at oprette din hjemmebase til at gemme dine dokumenter, filer, videoer og billeder online, fordi Quintadb er den bedste måde at gemme data online på.

SMS og e-mail nyhedsbreve. Gem som skabelon og genbrug eller planlæg enhver dag.

E-mail-underretninger er den måde, du vil vide, at din html-formular er blevet sendt. Du kan indstille et hvilket som helst antal modtagere af e-mail-underretninger. Der er ingen begrænsninger for antallet af e-mails pr. Måned. Hurtigt tip: "Du kan bruge Quintadb som en e-mail-server som en måde at kontakte dine venner på" Udforsk funktioner selv, så finder du meget mere.

Eksporter til Excel eller PDF, og udskriv

Når din online database er oprettet, og du er begyndt at indsamle dine data, kan du bruge disse data et andet sted. Eksport til Excel-funktion giver dig mulighed for at eksportere din database til at udmærke sig. Du kan indsamle brugerens e-mails og bruge den til dine egne e-mail-abonnementer eller e-mail-marketing.

Inviter dine kolleger med forskellige adgangsniveauer til at administrere dine data sammen

Ved hjælp af widgets kan du integrere din tabel eller webformular for alle. Men det kan være en god idé at arbejde sammen med dine teammedlemmer med databasen, der er bygget ved hjælp af Quintadb. Teammodul giver dig mulighed for at tilføje et hvilket som helst antal brugere, teammedlemmer og indstille tilladelser til dem. De kan være administratorer eller medlemmer. Du kan finde teammedlemmer ved login eller e-mail eller invitere dem til Quintadb. Samarbejd med dine kolleger og opret forretning sammen!