English Lippu English Español Lippu Español Deutsch Lippu Deutsch Italiano Lippu Italiano Polski Lippu Polski Nederlands Lippu Nederlands Português Lippu Português Français Lippu Français 中文 Lippu 中文 日本語 Lippu 日本語 हिन्दी Lippu हिन्दी اللغة العربية Lippu اللغة العربية Русский Lippu Русский Українська Lippu Українська עִברִית Lippu עִברִית Ελληνικά Lippu Ελληνικά Türk Lippu Türk Latvietis Lippu Latvietis Dansk Lippu Dansk Norsk Lippu Norsk Íslenska Lippu Íslenska 한국어 Lippu 한국어 Suomen Lippu Suomen Gaeilge Lippu Gaeilge Bahasa Melayu Lippu Bahasa Melayu Svenska Lippu Svenska Čeština Lippu Čeština
Käyttäjä KuvakeKirjaudu sisään
Suomen Lippu Suomen

Kirjaudu sisään

 

Lähetä uutiskirjeitä sähköpostitse

Jos sinulla on online-tietokanta, joka sisältää sähköpostisarakkeen, todennäköisesti haluat lähettää sähköpostiviestin tähän sähköpostiin. Sen lisäksi, että käytät joitain tämän sähköpostin tietokannan tietoja, kuten Nimi-sarake. Nyt tämä on mahdollista QuintaDB: n sähköpostiuutiskirjeessä

Voit luoda ja jopa ajoittaa sähköpostiuutiskirjeen suoraan QuintaDB: ssä. Jos verkkolomakkeellasi on sähköpostikenttä ja olet kerännyt joitain sähköposteja tietokantaan, voit aloittaa sen käytön.

 

"E-mail newsletter" -valikko löytyy "Newsletters" -moduulista. Huomaa, että voit myös lähettää uutiskirjeen sähköpostitse Records-sivulta. Valitse joitain tietueita ja napsauta Toiminnot-valikkoa. Näet E-mail newsletter -linkin.

Sinun on valittava vähintään yksi tietue, ennen kuin napsautat Sähköposti-uutiskirjepainiketta. Lisäksi, jotta voit käyttää tätä toimintoa, muista lisätä lomakkeeseen Sähköposti-kenttä. Se voidaan tehdä kentät -sivulla.

Kun olet sähköpostiuutiskirjasivulla, voit aloittaa sähköpostisi luomisen.

Sähköpostisarake tai tietueiden omistajat: valitse tietokannan sarake, joka sisältää sähköposteja, joille lähetät sähköpostisi hetkessä. Tai valitse "Tallenna tietueet".

Aihe: valitse kuvaava sähköposti-aihe

Body: kirjoita sähköpostitekstisi. Voit muotoilla tämän tekstin Wordin kaltaisella editorilla. Voit myös lisätä tietoja tietokannasta käyttämällä | Sarakkeen nimi | muoto. Voit esimerkiksi kirjoittaa "Hei | Käyttäjänimi |". Missä Käyttäjätunnus on lomakkeen kenttä (tietokannan sarake).

Lähettäjä: käyttämällä tätä vaihtoehtoa voit varmistaa, että käyttäjä näkee sinun tai yrityksesi nimen QuintaDB: n sijaan

Vastaa: tämä on sähköposti, johon käyttäjä voi vastata

Voit tallentaa uutiskirjeen sähköpostiasetukset mallina. Näin sinun ei tarvitse täyttää kaikkia kenttiä aina, kun haluat lähettää sähköpostia. Voit ladata mallisi käyttämällä lomakkeen alaosassa olevaa avattavaa valikkoa.

Huomaa myös, linkki sivun alaosassa Tilastotiedot. Tämän linkin avulla voit nähdä uutiskirjeen käytön perustilastot. Näet lähetettyjen sähköpostiviestien päivämäärän, aiheen ja määrän sekä sähköpostiviestien kokonaismäärän.

Kuten huomaat, emme salli yli 200 sähköpostin lähettämistä kerralla. Siksi sähköpostimallien käyttäminen säästää paljon aikaa, kun lähetät sähköpostia yli 200 käyttäjälle.

Toivottavasti löydät tietokantauutiskirjeemme sähköpostitoiminnoista hyödyllisiä!

 

Lue täältä Tietoja SMS-uutiskirjeistä.