English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Kirjaudu sisään
Suomen

Kirjaudu sisään

 

Tietokannan rakennustyökalu


QuintaDB-tietokannan rakennustyökalu on ohjelmisto, jonka avulla voit luoda verkkopohjaisia ​​sovelluksia DB: n avulla. QuintaDB: n helppokäyttöiset Form- ja DB-työkalut tarjoavat intuitiivisen vedä ja pudota -käyttöliittymän mukautettujen lomakkeiden luomiseen tietokannan taustalla. Tietokannan rakennustyökalu auttaa sinua tallentamaan yritystietoja pilveen, jossa kaikki voivat helposti nähdä ja käyttää tietoja mistä tahansa ja milloin tahansa. Tietokannan rakennustyökalu on luotu tarjoamaan paras työkalu yritystietojen tallentamiseen ja analysointiin Internetissä.

Mikä on tietokannan rakennustyökalu?

Database Builder auttaa sinua luomaan mukavan tietokannan rakennustyökalun, joka toimii tiedonkeruun, tietojen analysoinnin ja raportoinnin avulla. Tietokannan rakennustyökalun avulla voit kerätä kaikenlaisia ​​tietoja. Esimerkkejä: rakenna henkilökohtaisia ​​tai yritystietokantoja, luo verkkosovelluksia verkkolomakkeilla ja tietokannoilla kannattamattomille organisaatioille. Koulujen ja yliopistojen mielestä QuintaDB: n helppokäyttöinen tietokannan rakennustyökalu toimii heille hyvin.

Database Builder - Edut

QuintaDB-tietokannan rakennustyökalu

Tuhannet käyttäjät käyttävät QuintaDB-tietokannan rakennustyökalua, ja on joitain maailmankuuluja tuotemerkkejä. Miljoonat tietokannat on luotu ja otettu käyttöön QuintaDB-tietokannan rakennustyökalulla.