English Lippu English Español Lippu Español Deutsch Lippu Deutsch Italiano Lippu Italiano Polski Lippu Polski Nederlands Lippu Nederlands Português Lippu Português Français Lippu Français 中文 Lippu 中文 日本語 Lippu 日本語 हिन्दी Lippu हिन्दी اللغة العربية Lippu اللغة العربية Русский Lippu Русский Українська Lippu Українська עִברִית Lippu עִברִית Ελληνικά Lippu Ελληνικά Türk Lippu Türk Latvietis Lippu Latvietis Dansk Lippu Dansk Norsk Lippu Norsk Íslenska Lippu Íslenska 한국어 Lippu 한국어 Suomen Lippu Suomen Gaeilge Lippu Gaeilge Bahasa Melayu Lippu Bahasa Melayu Svenska Lippu Svenska Čeština Lippu Čeština
Käyttäjä KuvakeKirjaudu sisään
Suomen Lippu Suomen

Kirjaudu sisään

 

Online-tietokannan rakentaja

 

Yksinkertainen tapa luoda ja integroida taulukko tai verkkolomake sivustoon, blogiin tai foorumiin

Quintadb on yksinkertainen tapa luoda tietokanta . Sinun ei tarvitse tietää mitään ohjelmointikieltä tai verkkokehystä aloittaaksesi työskentelyn Quintadb: n kanssa. Luo, rakenna ja muokkaa lomakkeita muutamalla napsautuksella ja sijoita widget-koodi foorumillesi, blogiisi tai verkkosivullesi. Lomakkeet-valikko on paikka, jossa voit luoda kauniita lomakkeita. 'Widgetit' -osio on paikka, jossa voit mukauttaa lomakkeitasi ja saada ohjeita kauniiden lomakkeiden integroimisesta verkkosivuille.

Luo ilmainen ja online-tietokanta

Tämä online-työkalu on yksinkertainen tapa luoda, mukauttaa ja integroida verkkolomakkeita ja kokonaisia ​​tietokantoja verkkosivuihin. Sulautettujen verkkolomakkeiden avulla voit hankkia ja tallentaa käyttäjän tietoja, jotka tallennetaan quintadb.com-palvelimille. Sinulla on mahdollisuus lajitella ja etsiä tietokantoja. Tämän helppokäyttöisen verkkotietokantatyökalun avulla voit myös tallentaa tietokantoja tietokoneellesi Excel-viennin avulla.
Widgetit-valikko on rakennettu verkkolomakkeiden mukautusta varten. Sen avulla voit muuttaa lomakkeen kokoa, näyttää / piilottaa kenttiä ja muuttaa väri-asetuksia vastaamaan verkkosivustosi tai blogisi tyyliä. Lisäksi haluat käyttää "Lataa logo" -ominaisuutta lisätäksesi logosi integroituihin lomakkeisiin.

Jos haluat aloittaa verkkoliiketoiminnan, sinun on ensin hankittava käyttäjät, kerätä heidän panoksensa ja todennäköisesti jakaa heidän panoksensa. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: palkata kehittäjiä tai tutkia ja käyttää Quintadb: tä. Useimmissa tapauksissa toinen tapa on paljon halvempi ja sopii tarpeisiisi.

Harkitse Quintadb: n käyttöä, jos tarvitset monisivuisen sivuston online-liiketoimintaasi varten. Käytä tätä tehokasta sovellusta, jos tarvitset lomakepohjaista sivustoa, palvelumme opettaa sinulle tietokannan järjestämisen vaiheittain.

Jos tarvitset verkkokaupan tiedoillesi, tarvitset Quintadb. Voit käyttää sitä muistikirjana, osoitekirjana, työlokina ja monilla muilla tavoilla.

Quintadb voi auttaa sinua, jos tarvitset lomakkeen, jolla käyttäjät voivat rekisteröityä, ladata heidän ansioluettelonsa. Vain rekisteröidy, luo lomake ja luo rekisteröintilomake, siirry Widgetit-valikkoon, mukauta lomake ja integroi se sivustoosi. Muutama minuutti ja olet oikealla tiellä.

Jos haluat löytää yksinkertaisen työkalun musiikin tai videon tallentamiseen, tämä palvelu on niin joustava ja mahdollistaa sen myös!

Tutki vapautta. Luo niin monta lomaketta ja taulukkoa kuin tarvitset

Tämän mahtavan online-tietokantasovelluksen avulla voit luoda niin monta lomaketta kuin tarvitset. Lomakkeet-valikko on integroitu moduuli, jonka avulla voit luoda ja hallita lomakkeita. Haluat ehkä lisätä "Yhteydenottolomake" sivustoosi voidaksesi saada vastauksia käyttäjiltäsi. Sivustosi jollakin muulla sivulla saatat tarvita postituslistan , josta voit saada ne käyttäjän tiedot: osoite, koko nimi, sähköpostit jne. Voit lisätä markkinatietokannan sivustoosi Quintadb: n avulla. Ja yhä useammat lomakkeet, tässä ei ole rajoituksia lomakkeiden määrälle.

Rajoittamaton määrä lomakekenttiä

Edellisestä osiosta tiedät, että "Form Maker" antaa sinun lisätä minkä tahansa määrän lomakkeita. Voit myös lisätä hakemuslomakkeeseen minkä tahansa määrän kenttiä. Jos haluat verkkokauppasi, sisälly tuotenumero, tuotekuvat, hinnat, väritä kaikki lisätiedot, voit tehdä sen ilman rajoituksia. Quintadb: n avulla on mahdollista lisätä Tiedosto- ja Kuva-kentät. Joten voit pyytää käyttäjiäsi lataamaan tiedostoja tai kuvia niin paljon kuin tarvitset.

Tuo niin monta tietuetta kuin tarvitset. Vie milloin tahansa

Joten olet rakentanut projektisi, osaat lähettää lomakkeita ja lisätä kenttiä. Seuraavaksi voit aloittaa tietokannan täyttämisen käyttämällä Records-moduulia. Se ei kuitenkaan välttämättä riitä sinulle. Haluat, että käyttäjät pystyvät täyttämään tietosi. Sinun on käytettävä 'Widgetit' -valikkoa, jossa voit mukauttaa lomakkeitasi ja saada ohjeita lomakkeiden ja tietojen upottamisesta omalle verkkosivustollesi tai blogiisi.

Vastaanota sähköposti- tai tekstiviesti-ilmoituksia lähetetyistä tai päivitetyistä tietueista

Jos olet julkaissut esimerkiksi tililomakkeen sivustollasi, olet liikkeellä. Sinun tarvitsee vain kerätä käyttäjien tietoja ja rakentaa yrityksesi Quintadb: n avulla. Tämä online-tietokantapalvelu sallii minkä tahansa määrän lähetyksiä ilman rajoituksia kuukaudessa. Joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että näet viestin "päivitä jatkaaksesi tietojen keräämistä". Et koskaan näe sitä, koska maksettu tili on täysin rajoittamaton eikä sinulla ole rajoituksia.

Verkkotallennustila

Quintadb: llä on toinen hieno ominaisuus - tiedosto- ja kuvakentät. Voit pyytää käyttäjiä lähettämään tarvitsemasi tiedostot. Lähetysten määrä ilman rajoituksia tiedostokoolle. Voit vapaasti luoda kotitietokannan asiakirjojen, tiedostojen, videoiden ja kuvien tallentamiseksi verkossa, koska Quintadb on paras tapa tallentaa tietoja verkkoon.

SMS- ja sähköpostiuutiskirjeet. Tallenna mallina ja käytä uudelleen tai aikataulu mihin tahansa päivään.

Sähköposti-ilmoitukset ovat tapa, jolla tiedät, että html-lomake on lähetetty. Voit asettaa minkä tahansa määrän sähköposti-ilmoitusten vastaanottajia. Sähköpostimäärälle kuukaudessa ei ole rajoituksia. Pikavinkki: "Voit käyttää Quintadb-palvelinta sähköpostipalvelimena tavana ottaa yhteyttä ystäviin" Tutki itse ominaisuuksia ja löydät paljon muuta.

Vie Exceliin tai PDF-tiedostoon ja tulosta

Kun online-tietokanta on luotu ja olet alkanut kerätä tietojasi, kannattaa ehkä käyttää näitä tietoja muualla. Vie Exceliin -ominaisuuden avulla voit viedä tietokanta Exceliin. Voit kerätä käyttäjän sähköposteja ja käyttää niitä omiin sähköpostitilauksiisi tai sähköpostimarkkinointiin.

Kutsu työtovereitasi, joilla on erilainen käyttöoikeustaso, hallitsemaan tietojasi yhdessä

Widgetien avulla voit integroida taulukon tai verkkolomakkeen kaikille. Voit kuitenkin haluta työskennellä tiimisi jäsenten kanssa Quintadb: n avulla rakennetun tietokannan kanssa. Tiimimoduulin avulla voit lisätä minkä tahansa määrän käyttäjiä, ryhmän jäseniä ja asettaa heille käyttöoikeuksia. He voivat olla järjestelmänvalvojia tai jäseniä. Voit etsiä tiimin jäseniä kirjautumalla tai sähköpostitse tai kutsumalla heidät Quintadbiin. Tee yhteistyötä kollegojesi kanssa ja rakenna liiketoimintaa yhdessä!