English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Kirjaudu sisään
Suomen

Kirjaudu sisään

 

Online-lomakkeiden luoja


Verkkolomakkeet tekevät tietojen keräämisestä, analysoinnista ja raportoinnista paljon helpompaa kuin mikään muu menetelmä. Tässä on erittäin helppo tapa luoda tällaisia ​​verkkolomakkeita verkossa. QuintaDB. Täyttää kaikki verkkolomakkeen rakennusvaatimukset. Luo rajattomasti verkkolomakkeita ja kaikki, mikä on vain 4,95 dollaria USD kuukaudessa. Sisältää ilmaisen suunnitelman!

Mille verkkolomakkeet ovat tarkoitettu?

Tässä on lomakkeen luoja QuintaDB: nä. Voit paitsi luoda verkkolomakkeita ja kerätä tietoja myös luoda raportteja, analysoida ja integroida verkkolomakkeita ja näkymiä blogeihin ja verkkosivustoihin. Tällaiset verkkolomakkeet on jaettava monille käyttäjille, jotta he voivat syöttää tietoja. Tästä tulee erittäin helppoa, kun verkkolomakkeet ovat saatavilla sähköisessä muodossa, mutta eivät paperilla.

QuintaDB - online-lomakkeen ja verkkolomakkeen luoja

Tuhannet käyttäjät ovat luottaneet QuintaDB-verkkolomakkeen ja verkkolomakkeen luojaan, ja tämä summa sisältää ehdottomasti myös kourallisen maailman tunnettuja tuotemerkkejä. Jos ei miljoonat onnistuneesti käyttöönottaneet verkkolomakkeita vyömme alla, mikä muu vakuuttaisi sinut? Tässä on yhteenveto siitä, mitä QuintaDB voi tarjota sinulle.

Online-lomakkeiden luoja - edut