English Karogs English Español Karogs Español Deutsch Karogs Deutsch Italiano Karogs Italiano Polski Karogs Polski Nederlands Karogs Nederlands Português Karogs Português Français Karogs Français 中文 Karogs 中文 日本語 Karogs 日本語 हिन्दी Karogs हिन्दी اللغة العربية Karogs اللغة العربية Русский Karogs Русский Українська Karogs Українська עִברִית Karogs עִברִית Ελληνικά Karogs Ελληνικά Türk Karogs Türk Latvietis Karogs Latvietis Dansk Karogs Dansk Norsk Karogs Norsk Íslenska Karogs Íslenska 한국어 Karogs 한국어 Suomen Karogs Suomen Gaeilge Karogs Gaeilge Bahasa Melayu Karogs Bahasa Melayu Svenska Karogs Svenska Čeština Karogs Čeština
Lietotājs ikonaPieteikties
Latvietis Karogs Latvietis

Pieteikties

 

Kaip importuoti „Excel“ ir CSV failus į internetinę duomenų bazę

Galite pradėti dirbti „QuintaDB“ įkeldami esamą CSV arba „Excel“ duomenų bazę. Jūs tiesiog pasirenkate failą iš savo kompiuterio, o „QuintaDB“ sukurs žiniatinklio formą pagal jūsų skaičiuoklę ir duomenų bazę tomis pačiomis eilutėmis kaip ir „Excel“

Kaip galite importuoti „Excel“ ar CSV duomenų bazę į „QuintaDB“?

 

 

Importuokite „Excel“ failą į žiniatinklio duomenų bazę

 

Darant prielaidą, kad turite „Excel“ failą, naudodami importavimo formą įkelkite jį į „QuintaDB“.

 

Atkreipkite dėmesį, kad jūsų stulpeliai dabar reiškia formos laukus. Visi jūsų duomenys yra puslapyje „Įrašai“.

Importuokite CSV į „QuintaDB“ duomenų bazę

Jei jūsų duomenys yra išsaugoti CSV faile, vis tiek galite juos importuoti į internetinę duomenų bazę. Visas procesas yra tas pats. Įsitikinkite, kad duomenys atskirti kableliais: 1 stulpelis, 2 stulpelis, 3 stulpelis

Be to, jei importuodami „Excel“ failą turite kokių nors problemų, pvz., Tuščių įrašų ir nežinomų stulpelių pavadinimų, greičiausiai taip yra todėl, kad „Excel“ langeliuose yra duomenų su naujomis eilučių pertraukomis. Tada galėsite sukurti savo internetinę duomenų bazę iš CSV.

Įrašų skaičius viename puslapyje

Norėdami pakeisti įrašų skaičių puslapyje, eikite į meniu Įrašai ir kairiosios pusės meniu raskite slankiklį Įrašai puslapyje.

Raskite dublikatus

Jei lentelėje reikia rasti tuos pačius įrašus, galite naudoti funkciją „Rasti dublikatus“.
Jį galite rasti meniu „Importuoti“.

Pasirinkite stulpelį ir paspauskite mygtuką "Ieškoti".

Naudodami mygtuką „Pašalinti visas dublikatas“ galite ištrinti visus dublikatus.

Pridėkite daugiau duomenų prie esamos duomenų bazės

Akivaizdu, kad turėtumėte galimybę bet kada atnaujinti duomenis naudodamiesi „Import“. Galbūt norėsite sukurti naujus įrašus arba atnaujinti esamus įrašus, kai raktiniai duomenys yra maši.

Pridėkite naujų įrašų naudodami „Import“

 

Puslapyje Įrašai galite pamatyti nuorodą Importuoti, kurią naudodami galite pridėti arba atnaujinti duomenis naudodami „Excel Import“. Procedūra yra tokia pati kaip ir tada, kai migruojate nuo nulio. Tiesiog įkelkite „Excel“ failą. Atminkite, kad faile turėtų būti pirmoji eilutė su stulpelių pavadinimais.
Laukų tvarka nesvarbi, tačiau thess laukų buvimas jūsų formoje yra svarbus, nes jei tokių laukų neturite, jie bus sukurti. Jei pervardysite laukus meniu „Laukai“, bet ne „Excel“, turėsite dvigubai daugiau laukų, o ne to norite. Naudodami šį triuką galite atnaujinti savo duomenų bazės struktūrą, taip pat pridėti ar atnaujinti įrašus.

Atnaujinkite įrašus naudodami „Import“

 

Taip pat galite atnaujinti esamus įrašus, kai pagrindiniai duomenys sutampa. Pasirinkite stulpelio pavadinimą (unikalus laukas), kad jį naudotumėte kaip raktą duomenims palyginti.
Jei jūsų naujame įraše šiame stulpelyje yra ta pati vertė kaip ir viename iš esamų įrašų, esamas įrašas bus atnaujintas naujais duomenimis. Jei atitiktis nerasta, bus sukurtas naujas įrašas.

Atminkite, kad atnaujintus duomenis visada galite eksportuoti atgal į „Excel“ arba PDF.

Norėdami pašalinti visus įrašus iš duomenų bazės, eikite į meniu „Įrašai“ ir išskleidžiamajame meniu „Veiksmai“ raskite mygtuką Ištrinti visus įrašus.
Žiūrėkite žemiau pateiktą ekrano kopiją:

Būkite atsargūs, negalėsite atkurti ištrintų failų be atsarginė kopija.