English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Log in
Nederlands

Log in

 

Relationele webdatabase-generator


QuintaDB Relational Web Database Builder is een webgebaseerde applicatie die u kunt gebruiken om webdatabase-applicaties te maken om uw bedrijfsgegevens te ordenen. De gebruiksvriendelijke webdatabasetoepassing van QuintaDB biedt een gebruiksvriendelijke interface voor slepen en neerzetten om aangepaste webformulieren te maken met een database-backend. Met de database-applicatie kunt u bedrijfsinformatie in de cloud opslaan, zodat iedereen de informatie altijd en overal gemakkelijk kan bekijken en gebruiken. De eenvoudige en veilige online database-builder biedt het beste mechanisme voor het opslaan, beheren en analyseren van bedrijfsgegevens op internet.

Wat is een webdatabase-generator?

Met Database Builder kunt u de database in de website integreren. De in QuintaDB geïntegreerde applicaties worden voorzien van analyses en rapportages. Met onze tafelmaker kunt u alle soorten gegevens verzamelen.

Voordelen van Web Database Builder

 • Snel en betrouwbaar: de online clouddatabase-applicatie is een hoogwaardige applicatie voor kleine bedrijven en wordt gehost op snelle en betrouwbare servers. U hebt in een mum van tijd toegang tot uw relationele websitedatabase met alleen een browser en een internetverbinding.
 • Webgebaseerd: QuintaDB is een relationele webdatabase-generator die de klok rond beschikbaar is. Je zou het niet moeten downloaden. Bouw binnen enkele minuten uw verbazingwekkende relationele webdatabasetoepassingen en ga aan de slag.
 • Altijd en overal toegang: met de online tafelbouwer heeft u altijd en overal ter wereld toegang tot de webdatabase.
 • Vereenvoudigde samenwerking: Deel eenvoudig uw relationele webdatabasetoepassingen in uw groep of met het publiek en werk samen.
 • Krachtig en flexibel: met Form Builder kunt u onderweg aangepaste bedrijfslogica toevoegen aan de relationele webdatabase. Form Creator maakt uw relationele webdatabase krachtiger en professioneler.
 • Gemakkelijk te gebruiken: de QuintaDB-database-applicatie is goedkoop en zeer gemakkelijk te gebruiken. Met de intuïtieve webformuliergenerator via slepen en neerzetten, kunt u eenvoudig online relationele databaseformulieren maken.
 • Database-bouwer

  De QuintaDB-databasetoepassing is een migratiehulpprogramma dat alcuni dei marchi di fama mondiale bevat. Milioni di database Web relazionali sono stati Creati y Distribuiti con met succes met de QuintaDB database-applicatie.
 • Eenvoudige database: de relationele DB Web Builder elimineert de volledige compilatie van de database met het maken van tabellen, wijzigingen in de tafelstructuur en de onderhoudsproblemen die zich voordoen - archiviazione, beschikbaarheid en Sicurezza. QuintaDB biedt de mogelijkheid om de informatie in de tabelstructuur te gebruiken, te wijzigen en te wijzigen, waardoor het de mogelijkheid krijgt om de database te bekijken en te beheren. Verander de miglioramenti vengono apportati molto snel senza ritardi of modifiche.
 • Offline compilatieprocessen: de QuintaDB-webdatabase biedt een intuïtieve gebruikersinterface met handoff-selectie voor het maken van tabellen / modules en het toevoegen van gegevens aan webmodules. È Mogelijkheid om een ​​webdatabase te maken om senza programmazione te personaliseren. De niet-ondersteunde en schaalbare applicatie van de QuintaDB-webdatabase-applicatie maakt het mogelijk om de databasestructuur en de gegevens die aan de databasetoegang worden toegevoegd te wijzigen. È Mogelijke creatie van een relazionali-database die snel en belachelijk is in uw bedrijf.
 • Versie tegen lage kosten en relatief: de vijfde database biedt de relationele versie. Il database Web illimitato is de beste online database-service voor settore. Puoi betaalt maandelijks of jaarlijks. Prijs vanaf $ 25.00 per maand. È Mogelijke creatie van applicaties en modules Web di database Web relazionali ILLIMITATI met een massimo di 3 utenti.