English Bayrak English Español Bayrak Español Deutsch Bayrak Deutsch Italiano Bayrak Italiano Polski Bayrak Polski Nederlands Bayrak Nederlands Português Bayrak Português Français Bayrak Français 中文 Bayrak 中文 日本語 Bayrak 日本語 हिन्दी Bayrak हिन्दी اللغة العربية Bayrak اللغة العربية Русский Bayrak Русский Українська Bayrak Українська עִברִית Bayrak עִברִית Ελληνικά Bayrak Ελληνικά Türk Bayrak Türk Latvietis Bayrak Latvietis Dansk Bayrak Dansk Norsk Bayrak Norsk Íslenska Bayrak Íslenska 한국어 Bayrak 한국어 Suomen Bayrak Suomen Gaeilge Bayrak Gaeilge Bahasa Melayu Bayrak Bahasa Melayu Svenska Bayrak Svenska Čeština Bayrak Čeština
Kullanıcı SimgeGiriş
Türk Bayrak Türk

Giriş

 

Veritabanı araması. Çevrimiçi aranabilir veritabanları

QuintaDB'de yerleşik olan tüm veritabanları aranabilir. Farklı koşullara sahip birden çok kritere göre arama yapabilir ve sonuçları veritabanı görünümlerine kaydedebilirsiniz.

Veritabanı araması

QuintaDB'de veritabanı aramanın nasıl çalıştığını okuyun. Aynı şeyin entegre veritabanı widget'ınızı da etkileyeceğini unutmayın. Ücretsiz olarak aranabilir veritabanlarının keyfini çıkarın!

Kısaca - aramanızı daha da daraltarak daha fazla parametre ekleyebilirsiniz. Bu, yüzlerce, hatta binlerce kaydınız varsa kullanışlıdır.

Aranabilir UEFA CLUB SIRALAMA veritabanı

UEFA kulüp sıralama veritabanını kullanarak aramanın nasıl çalıştığını göstereceğiz.

Arama düğmesine basın.

 

 

Ardından sütun seçmeniz, kriterler seçmeniz ve bir anahtar kelime girmeniz gerekir. Örneğin "ülke" olacak + is + İspanya

Ve İspanya ile birlikte tüm kayıtları bulacağız. Sarıyla vurgulanan anahtar kelime. Çok kolay değil mi?


 

Tüm arama filtrelerini genişletelim. Age için arama koşullarının string için olanlardan farklı olduğunu görebilirsiniz.

Farklı alan türleri için mevcut tüm koşulları burada listeleyelim.

  • Dize, Metin, Dosya, Resim: eşittir, boş değildir, boş değildir, ile başlar, ile biter, gibi, içerir, içermez.
  • Tarih, Tarih ve Saat, Doğum Günü: eşittir, boştur, boş değildir, öncesi, sonrası, arasında.
  • Sayı (hem Tamsayı hem de Ondalık): eşittir, değildir, boştur, boş değildir, küçüktür, büyüktür, küçüktür veya eşittir, büyüktür veya eşittir, arasında
  • Açılır Menü, Radyo Düğmesi, Onay kutusu, Durumlar, Dil, Ülke, Saat Dilimi kontrolleri için, Form Oluşturucu'da varsayılan değerler olarak eklenen seçenekleri seçebilirsiniz.

 


Ayrıca Dosya ve Resim alanları için arama filtrelerini dosya boyutunu ve uzantılarını içerecek şekilde iyileştireceğiz.

Bu, QuintaDB'de dosya işlevselliğini iyileştirmek için diğer görevlerle birlikte yapılacaktır, örneğin: birden çok dosya veya görüntü yükleme, boyut ve dosya türü doğrulamaları, e-posta bildirimlerinde dosya bağlantısı.

Herhangi bir HTML Formu için aynı olacağını unutmayın.

Veritabanı aramamıza geri dönün. Daha fazla arama parametresi belirleyeceğiz. Bir arama kriteri daha ekleyeceğiz. 100'den büyük olan toplam puan olacaktır.

Birleştirme koşulları ve veya harika arama sorguları oluşturmanıza olanak tanıyan başka bir benzersiz özelliktir.

Bunları dilediğiniz gibi birleştirebilirsiniz, herhangi bir kısıtlama veya sınırlama yoktur. Araştırmamızda size sunduğumuz olanakların, aranabilir herhangi bir veritabanı için yeterince iyi olduğuna inanıyoruz.

Arama sonucu her zaman dışa aktarılabilir ve Rapora kaydedilebilir.

Kayıtları silebilir veya düzenleyebilirsiniz ve arama sonucu kaydedilecektir. Aramayı iptal etmek için bağlantıya ve "iptal" düğmesine tıklayın.

Arama sonuçları gruplanabilir.

Gruplanmış verileri rapor olarak kaydedebilirsiniz.