English Lippu English Español Lippu Español Deutsch Lippu Deutsch Italiano Lippu Italiano Polski Lippu Polski Nederlands Lippu Nederlands Português Lippu Português Français Lippu Français 中文 Lippu 中文 日本語 Lippu 日本語 हिन्दी Lippu हिन्दी اللغة العربية Lippu اللغة العربية Русский Lippu Русский Українська Lippu Українська עִברִית Lippu עִברִית Ελληνικά Lippu Ελληνικά Türk Lippu Türk Latvietis Lippu Latvietis Dansk Lippu Dansk Norsk Lippu Norsk Íslenska Lippu Íslenska 한국어 Lippu 한국어 Suomen Lippu Suomen Gaeilge Lippu Gaeilge Bahasa Melayu Lippu Bahasa Melayu Svenska Lippu Svenska Čeština Lippu Čeština
Käyttäjä KuvakeKirjaudu sisään
Suomen Lippu Suomen

Kirjaudu sisään

 

Online-tietokannan luoja


QuintaDB-tietokannan luoja on ehdottomasti helpoin tapa luoda online-tietokantoja. QuintaDB-tietokannan käyttäjäystävällisillä vedä ja pudota -laitteilla ja -sovelluksilla voit luoda online-tietokantoja ammattilaisen tavoin, vaikka et tiedä miten koodata ja ottaa niitä käyttöön heti käyttäjillesi. Sinun ei tarvitse asentaa ja määrittää mitään ohjelmaa tai palvelimia ostamiseen ja tukemiseen. QuintaDB-tietokannan luojan avulla käyttäjät voivat luoda upeita verkkotietokantoja ja toimittaa niitä erittäin nopeasti. Se auttaa sinua välttämään sellaista päänsärkyä kuin palvelinten asettaminen, isännöinnin ostaminen ja tietokantojen määrittäminen. Käyttäjän vuorovaikutusprosessi ja verkkoliittymä on jo valmiiksi konfiguroitu.

Kuinka luoda online-tietokanta?

Database Builder auttaa sinua luomaan mukavan tietokantasovelluksen, joka perustuu tietojen keräämiseen, tietojen analysointiin ja raportointiin. Tietokannan rakennustyökalun avulla voit kerätä kaikenlaisia ​​tietoja ja integroida ne omiin tietoihin CRM.

QuintaDB: n helppo online-tietokanta

Online-tietokantajärjestelmä muuttaa työskentelytapaa verkkotietokantojen ja yrityssovellusten kanssa erittäin vahvana. QuintaDB-tietokannan rakennustyökalu tarjoaa erittäin suuren, skaalautuvan ja turvallisen alustan sovelluksille, joita kehitetään ja asennetaan ilman ohjelmointia. QuintaDB-tietokannan luojalla sinun ei koskaan tarvitse ajatella laitteistoa. QuintaDB-tietokantasovellus tarjoaa parhaat ja helpot välineet, joiden avulla voit keskittyä online-tietokantojen luomiseen infrastruktuurin sijaan. Voit luoda online-tietokannan viidessä minuutissa ja ottaa sen sitten käyttöön käyttäjillesi heti.