English Vlag English Español Vlag Español Deutsch Vlag Deutsch Italiano Vlag Italiano Polski Vlag Polski Nederlands Vlag Nederlands Português Vlag Português Français Vlag Français 中文 Vlag 中文 日本語 Vlag 日本語 हिन्दी Vlag हिन्दी اللغة العربية Vlag اللغة العربية Русский Vlag Русский Українська Vlag Українська עִברִית Vlag עִברִית Ελληνικά Vlag Ελληνικά Türk Vlag Türk Latvietis Vlag Latvietis Dansk Vlag Dansk Norsk Vlag Norsk Íslenska Vlag Íslenska 한국어 Vlag 한국어 Suomen Vlag Suomen Gaeilge Vlag Gaeilge Bahasa Melayu Vlag Bahasa Melayu Svenska Vlag Svenska Čeština Vlag Čeština
Gebruiker IcoonLog in
Nederlands Vlag Nederlands

Log in

 

Updates van februari. Optie voor dashboardblokgrootte, Capture IP-optie, totale en gemiddelde zoekresultaten

Wat is er nieuw in QuintaDB. Februari 2023

We zijn verheugd om de laatste updates en verbeteringen aan ons platform van de afgelopen maand met u te delen. Ons team heeft hard gewerkt om nieuwe functies te introduceren. We hopen dat deze wijzigingen uw ervaring met QuintaDB nog beter zullen maken en u zullen helpen uw doelen efficiënter te bereiken.

In dit bericht zullen we enkele van de verbeteringen belichten die onlangs zijn uitgebracht. We moedigen u aan om deze nieuwe functies te verkennen en ons uw mening en feedback te laten weten.

Inhoud

Optie voor de blokgrootte van het dashboard
Update van relatieveld

Vastleggen van IP-adressen bij het indienen van formulieren
Nieuwe opties. Zoek Totaal en Gemiddeld

 

Optie voor de blokgrootte van het dashboard

We hebben de mogelijkheid toegevoegd om een aangepast formaat in te stellen voor blokken op het dashboard. Schakel gewoon de optie 'Gebruik de blokgrootte van het thema' uit wanneer u een widget op het dashboard maakt of bewerkt en voer de nieuwe widgetgrootte in.
Gebruik de blokgrootte van het thema

Update van relatieveld

Nu kunt u de eerste waarde standaard uitschakelen in het type "Radio knop" in het veld Relatie, net als bij "Keuzekijst". Open het tabblad Relatie-instellingen en schakel de optie 'Standaard is de eerste waarde in de lijst geselecteerd' uit.
Standaard is de eerste waarde in de lijst geselecteerd

Vastleggen van IP-adressen bij het indienen van formulieren

Webformulieren in uw QuintaDB-applicatie kunnen openbare IP-adressen registreren van waaruit gebruikers hun invoer toevoegen. U kunt de optie "IP-adres vastleggen" inschakelen in het menu Formulierwidget - tabblad Beveiliging. IP-adressen van gebruikers worden alleen opgeslagen wanneer het formulier wordt ingevuld als u de optie "IP-adres vastleggen" hebt ingeschakeld. Deze optie is standaard niet geactiveerd. Lees meer in dit artikel.IP-adres vastleggen

Nieuwe opties. Zoek Totaal en Gemiddeld

We hebben nieuwe opties toegevoegd: Zoek totaal en Zoek gemiddelde. U kunt deze opties activeren op het tabblad "Som en gemiddelde".
Som en gemiddelde
Met deze opties kunt u het totaal of het gemiddelde van een kolom zien op basis van alleen de zoekresultaten. Houd er rekening mee dat deze regel wordt weergegeven wanneer er een zoekopdracht is uitgevoerd in de tabel of het rapport.

uitgevoerd in de tabel of het rapport
We hebben ook enkele bugs in het systeem opgelost, optimalisatie verbeterd en educatieve handleidingen bijgewerkt voor verschillende lokalisatieversies van de service.
Bedankt dat je voor QuintaDB hebt gekozen! We kijken er naar uit om u in de toekomst van dienst te blijven.