English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Log in
Nederlands

Log in

 

Online formulierbouwer


Online webformulieren maken het verzamelen, analyseren en rapporteren van gegevens veel eenvoudiger dan welke andere methode dan ook. Hier is de supereenvoudige manier om dergelijke webformulieren online te maken. Vijfde DB. Voor alle vereisten voor het maken van online formulieren. Maak onbeperkte webformulieren en dat alles kost slechts $ 4,95 per maand. Inclusief het gratis abonnement!

Waar zijn online webformulieren voor?

Dit is waar een modulefabrikant zoals QuintaDB in het spel komt. Naast het maken van online webformulieren en gegevensverzamelingen, kunt u ook rapporten, analyses en integraties maken voor online webformulieren en blog- en websiteweergaven. Deze webformulieren moeten aan veel gebruikers worden gedistribueerd om gegevens te kunnen invoeren. Dit wordt heel eenvoudig wanneer webformulieren in elektronisch formaat beschikbaar zijn, maar niet op papier.
 • Aangepaste online webformulieren voor onderwijsinstellingen: excursieformulieren, beoordelingsformulieren voor huiswerk, contactformulieren voor noodgevallen, seminarformulieren, nieuw cursusformulier, goedkeuringsformulier, enz.
 • Online organisaties zonder winstoogmerk ontvangen: donorgegevens, registratieformulier voor vrijwilligers, formulier voor evenementplanning, formulier met campagnegegevens, online vragenlijst, enz.
 • Online zakelijke webformulieren: CRM , contactmanager, huwelijks- / verjaardagsuitnodiging, evenementenplanner, medische geschiedenis, takenlijst, receptencatalogus, enz. < / li>

  QuintaDB - maker van online formulieren en webformulieren

  QuintaDB, de maker van online formulieren en webformulieren, wordt vertrouwd door duizenden gebruikers en dit aantal zal zeker een handvol wereldberoemde merken bevatten. Als miljoenen webmodules niet met succes waren geïmplementeerd, wat zou u dan nog meer kunnen overtuigen? Hier is een samenvatting van wat QuintaDB u kan bieden.

  Online formulierbouwer - voordelen

 • Webgebaseerd: is een online formulier dat op onze servers wordt opgeslagen. Je hebt er vanaf elke computer toegang toe, zolang je een internetverbinding hebt. Ervaar gratis toegang tot uw formulieren en webgegevens zonder uw lokale pc te belasten.
 • Altijd en overal toegang: met de online software voor het maken van formulieren QuintaDB heeft u altijd en overal ter wereld online toegang tot uw formulieren en gegevens. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en Voila.
 • Veilig: als u uw webformulieren online host, kunt u nooit gegevens verliezen tenzij u dat wilt. Van alle gegevens wordt dagelijks veilig een back-up gemaakt op meerdere servers op meerdere locaties.
 • Vereenvoudigde samenwerking: Deel eenvoudig uw formulieren en webweergaven online met een team van leden of publiceer ze voor iedereen. Als alternatief voor het verspreiden van webformulieren onder zakenmensen is het nu mogelijk om online webformulieren in te bedden in websites en blogs waartoe gebruikers toegang hebben.
 • Betrouwbaar en snel: onze servers zijn betrouwbaar omdat we er niet zomaar een vertrouwen. Ze beantwoorden uw vragen snel en zijn consistent, waardoor het online gebied de ideale plek is voor uw bedrijfsgegevens en online webformulieren.