English Vlag English Español Vlag Español Deutsch Vlag Deutsch Italiano Vlag Italiano Polski Vlag Polski Nederlands Vlag Nederlands Português Vlag Português Français Vlag Français 中文 Vlag 中文 日本語 Vlag 日本語 हिन्दी Vlag हिन्दी اللغة العربية Vlag اللغة العربية Русский Vlag Русский Українська Vlag Українська עִברִית Vlag עִברִית Ελληνικά Vlag Ελληνικά Türk Vlag Türk Latvietis Vlag Latvietis Dansk Vlag Dansk Norsk Vlag Norsk Íslenska Vlag Íslenska 한국어 Vlag 한국어 Suomen Vlag Suomen Gaeilge Vlag Gaeilge Bahasa Melayu Vlag Bahasa Melayu Svenska Vlag Svenska Čeština Vlag Čeština
Gebruiker IcoonLog in
Nederlands Vlag Nederlands

Log in

 
Online aanvraag voor een makelaarskantoorHandige app voor makelaars

De belangrijkste functie van deze applicatie is om het bureau te helpen de klant snel en efficiënt diensten te verlenen voor het huren en verkopen van onroerend goed. De applicatie bevat een database van objecten en makelaars (u dient de gegevens zelf toe te voegen). Met behulp van de beschikbare modules kunt u eenvoudig alle informatie ordenen, optimaliseren (de database met vastgoedobjecten) zodat makelaars en beheerders zich kunnen concentreren op gesprekken en vergaderingen met klanten, en niet op het bijhouden van een groot aantal spreadsheets en boekhouding .

Vastgoedboekhouding

Met een toegankelijke databasesjabloon kunt u onroerend goed van verschillende typen met een breed scala aan kenmerken bijhouden. Elk object bevat foto's. Met behulp van widgets kunt u vastgoedobjecten in elke website integreren. Met behulp van beschikbare rapporten en handig zoeken kunt u automatisch records sorteren en kant-en-klare lijsten met onroerendgoedobjecten krijgen volgens gespecificeerde criteria.

Blijf altijd in contact met uw klanten

Met SMS en E-mail notificaties kunt u klanten informeren over eventuele wijzigingen in de database. Stuur objectkaarten naar de klant en voer reclamecampagnes en acties uit met behulp van nieuwsbrieven. U kunt de aanvraag op elk moment verlengen. Voeg bijvoorbeeld een formulier toe voor het accepteren van aanvragen en het selecteren van vastgoedobjecten, maak een database aan van eigenaren en klanten, verkoopovereenkomsten, transactiegeschiedenis en meer.