English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Log in
Nederlands

Log in

 

Online database-maker


QuintaDB Database Creator is zonder twijfel de gemakkelijkste manier om online databases te maken. Met QuintaDB's intuïtieve tools en applicaties voor slepen en neerzetten, kunt u als een professional online databases maken, zelfs als u niet weet hoe u ze moet coderen en ze meteen naar uw gebruikers kunt distribueren. U hebt geen software nodig om te installeren en configureren, of servers om te kopen en te ondersteunen. Met QuintaDB database creator kunnen gebruikers geweldige webdatabases maken en deze zeer snel implementeren. Zo voorkomt u hoofdpijn zoals het installeren van servers, het kopen van hosting en het configureren van databases. Het gebruikersinteractieproces en de webinterface zijn al vooraf geconfigureerd.

Hoe maak ik een online database aan?

Met Database Builder kunt u een prachtige database-applicatie maken op basis van gegevensverzameling, gegevensanalyse en gegevensrapportage. Met Database Builder kunt u alle soorten gegevens verzamelen en deze in de uwe integreren CRM.

Eenvoudig te maken online database van QuintaDB

Het online databasesysteem verandert de manier waarop u met online databases en bedrijfsapplicaties werkt. De QuintaDB-databasegenerator biedt een extreem groot, schaalbaar en veilig platform voor applicaties die zonder programmeren worden ontwikkeld en gedistribueerd. Met de QuintaDB-database-maker hoeft u nooit aan hardware te denken. De QuintaDB-databasetoepassing biedt de beste en gemakkelijkste tools om u te helpen bij het maken van online databases in plaats van infrastructuur. U kunt in vijf minuten een online database maken en deze vervolgens onmiddellijk naar uw gebruikers distribueren.