English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Log in
Nederlands

Log in

 

E-mail nieuwsbrieven

Als u een online database heeft, die een e-mailkolom bevat, wilt u waarschijnlijk een e-mailnieuwsbrief naar deze e-mail sturen. Gebruik ook enkele gegevens uit de database in deze e-mail, zoals de kolom Naam. Dat kan nu in de e-mailnieuwsbrief van QuintaDB

U kunt rechtstreeks in QuintaDB een e-mailnieuwsbrief maken en zelfs plannen. Als u een e-mailveld op uw webformulier heeft en u hebt wat e-mails in uw database verzameld, kunt u het gaan gebruiken.

U vindt het menu "E-mailnieuwsbrief" in de module "Nieuwsbrieven". Houd er rekening mee dat u ook een e-mailnieuwsbrief kunt verzenden vanaf de pagina Records. Selecteer enkele records en klik op het menu Acties. U ziet de link 'E-mailnieuwsbrief'.

U moet ten minste één record selecteren voordat u op de knop E-mailnieuwsbrief klikt. Zorg er ook voor dat u, om deze functie te gebruiken, het veld E-mail aan uw formulier toevoegt. Het kan worden gedaan op de pagina Velden.

Zodra u op de nieuwsbriefpagina voor e-mail bent, kunt u beginnen met het maken van uw e-mail.

E-mailkolom: selecteer uw databasekolom die e-mails bevat waarnaar u uw e-mail in een oogwenk zult sturen

Onderwerp: kies beschrijvend e-mailsucces

Tekst: voer uw e-mailtekst in. Je kunt deze tekst opmaken met Word-achtige editor. U kunt ook gegevens uit de database invoegen met | Kolomnaam | formaat. U kunt bijvoorbeeld "Hallo | Gebruikersnaam |" invoeren. Waar gebruikersnaam is het een veld op uw formulier (databasekolom).

Van: met deze optie kunt u ervoor zorgen dat de gebruiker uw of uw bedrijfsnaam ziet in plaats van QuintaDB

Reageren: dit is de e-mail die uw gebruiker kan beantwoorden

U kunt uw e-mailinstellingen voor de nieuwsbrief als sjabloon opslaan. Op deze manier hoeft u niet elke keer dat u een e-mail wilt verzenden alle velden in te vullen. U kunt uw sjabloon laden met een vervolgkeuzelijst onderaan het formulier.

Let ook op de link onderaan de pagina Statistiek. Via deze link kunt u de basisstatistieken van het gebruik van de nieuwsbrief bekijken. U kunt de datum, het onderwerp en het aantal verzonden e-mails zien, evenals het totale aantal e-mails.

U zult merken dat we niet meer dan 200 e-mails per keer mogen versturen. Dit is de reden waarom het gebruik van e-mailsjablonen u veel tijd bespaart terwijl u e-mails verstuurt naar meer dan 200 gebruikers.

Ik hoop dat u onze database nieuwsbrief e-mailfunctionaliteit nuttig zult vinden!

 

Lees hier over SMS nieuwsbrieven.


Voer QuintaDB in om opmerkingen toe te voegen
deel de discussie op sociale media: