English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska
Log in
Nederlands

Log in

 

E-mail nieuwsbrieven

Als u een online database heeft, die een e-mailkolom bevat, wilt u waarschijnlijk een e-mailnieuwsbrief naar deze e-mail sturen. Gebruik ook enkele gegevens uit de database in deze e-mail, zoals de kolom Naam. Dat kan nu in de e-mailnieuwsbrief van QuintaDB

U kunt rechtstreeks in QuintaDB een e-mailnieuwsbrief maken en zelfs plannen. Als u een e-mailveld op uw webformulier heeft en u hebt wat e-mails in uw database verzameld, kunt u het gaan gebruiken.

U vindt het menu "E-mailnieuwsbrief" in de module "Nieuwsbrieven". Houd er rekening mee dat u ook een e-mailnieuwsbrief kunt verzenden vanaf de pagina Records. Selecteer enkele records en klik op het menu Acties. U ziet de link 'E-mailnieuwsbrief'.

U moet ten minste één record selecteren voordat u op de knop E-mailnieuwsbrief klikt. Zorg er ook voor dat u, om deze functie te gebruiken, het veld E-mail aan uw formulier toevoegt. Het kan worden gedaan op de pagina Velden.

Zodra u op de nieuwsbriefpagina voor e-mail bent, kunt u beginnen met het maken van uw e-mail.

E-mailkolom: selecteer uw databasekolom die e-mails bevat waarnaar u uw e-mail in een oogwenk zult sturen

Onderwerp: kies beschrijvend e-mailsucces

Tekst: voer uw e-mailtekst in. Je kunt deze tekst opmaken met Word-achtige editor. U kunt ook gegevens uit de database invoegen met | Kolomnaam | formaat. U kunt bijvoorbeeld "Hallo | Gebruikersnaam |" invoeren. Waar gebruikersnaam is het een veld op uw formulier (databasekolom).

Van: met deze optie kunt u ervoor zorgen dat de gebruiker uw of uw bedrijfsnaam ziet in plaats van QuintaDB

Reageren: dit is de e-mail die uw gebruiker kan beantwoorden

U kunt uw e-mailinstellingen voor de nieuwsbrief als sjabloon opslaan. Op deze manier hoeft u niet elke keer dat u een e-mail wilt verzenden alle velden in te vullen. U kunt uw sjabloon laden met een vervolgkeuzelijst onderaan het formulier.

Let ook op de link onderaan de pagina Statistiek. Via deze link kunt u de basisstatistieken van het gebruik van de nieuwsbrief bekijken. U kunt de datum, het onderwerp en het aantal verzonden e-mails zien, evenals het totale aantal e-mails.

U zult merken dat we niet meer dan 200 e-mails per keer mogen versturen. Dit is de reden waarom het gebruik van e-mailsjablonen u veel tijd bespaart terwijl u e-mails verstuurt naar meer dan 200 gebruikers.

Ik hoop dat u onze database nieuwsbrief e-mailfunctionaliteit nuttig zult vinden!

 

Lees hier over SMS nieuwsbrieven.


Voer QuintaDB in om opmerkingen toe te voegen
deel de discussie op sociale media: