English Vlag English Español Vlag Español Deutsch Vlag Deutsch Italiano Vlag Italiano Polski Vlag Polski Nederlands Vlag Nederlands Português Vlag Português Français Vlag Français 中文 Vlag 中文 日本語 Vlag 日本語 हिन्दी Vlag हिन्दी اللغة العربية Vlag اللغة العربية Русский Vlag Русский Українська Vlag Українська עִברִית Vlag עִברִית Ελληνικά Vlag Ελληνικά Türk Vlag Türk Latvietis Vlag Latvietis Dansk Vlag Dansk Norsk Vlag Norsk Íslenska Vlag Íslenska 한국어 Vlag 한국어 Suomen Vlag Suomen Gaeilge Vlag Gaeilge Bahasa Melayu Vlag Bahasa Melayu Svenska Vlag Svenska Čeština Vlag Čeština
Gebruiker IcoonLog in
Nederlands Vlag Nederlands

Log in

 

Online database-generator.

 

Gemakkelijke manier om de tabel of het webformulier op de website, blog of forum te maken en te integreren

Quintadb is een gemakkelijke manier om een ​​database te maken. U hoeft geen programmeertaal of webframework te kennen om met Quintadb te werken. Maak, maak en personaliseer formulieren met slechts een paar klikken en voeg een widgetcode toe aan uw forum, blog of website. Het Modules menu is de plek waar je mooie vormen kunt maken. In het gedeelte "Widget" kunt u modules aanpassen en instructies krijgen over hoe u mooie modules in websites kunt integreren.

Maak een database, gratis en online

Met deze online tool kunt u eenvoudig complete webformulieren en databases op websites maken, aanpassen en integreren. Met geïntegreerde webformulieren kunt u gebruikersgegevens openen en opslaan die zijn opgeslagen op de servers van quintadb.com. U heeft de mogelijkheid om databases te sorteren en te doorzoeken. Met dit gebruiksvriendelijke hulpprogramma voor webdatabases kunt u ook databases op uw computer opslaan door ze naar Excel te exporteren.
Het widgetmenu is gemaakt om webformulieren aan te passen. Met zijn hulp kunt u de grootte van het formulier wijzigen, de velden tonen / verbergen en de kleurinstellingen aanpassen aan de stijl van uw website of blog. U wilt ook de functie "Logo uploaden" gebruiken om uw logo toe te voegen aan de geïntegreerde modules.

Als u uw online bedrijf wilt starten, moet u eerst gebruikers aantrekken. Verzamel uw tickets en deel waarschijnlijk uw tickets. Er zijn twee opties: ontwikkelaars inhuren of Quintadb onderzoeken en gebruiken. In de meeste gevallen is de tweede manier veel goedkoper en voldoet deze aan uw behoeften.

Overweeg Quintadb te gebruiken als u een website met meerdere pagina's nodig heeft voor uw online bedrijf. Gebruik deze krachtige applicatie wanneer u een op formulieren gebaseerde site nodig heeft. Onze service laat u stap voor stap zien hoe u een database organiseert.

Als u een online winkel nodig heeft voor uw gegevens, dan is Quintadb degene voor u. U kunt het gebruiken als notitieboek, adresboek, taaklogboek en vele andere manieren.

Quintadb kan je helpen als je een formulier nodig hebt waarmee gebruikers zich kunnen registreren en hun cv kunnen uploaden. Registreer u eenvoudig, maak een formulier en maak het registratieformulier aan, ga naar het menu "Widget", pas het formulier aan en integreer het in uw site. Een paar minuten en je bent op de goede weg.

Als u een eenvoudige tool wilt vinden om uw muziek of video op te slaan, is deze service zeer flexibel en maakt deze zelfs mogelijk.

Ontdek vrijheid. Maak alle modules en tabellen die u nodig heeft

Met deze fantastische online database-applicatie kun je alle modules maken die je nodig hebt. Het menu 'Modules' is een geïntegreerde module die u kunt gebruiken om uw modules te maken en te beheren. Mogelijk wilt u een "contactformulier" aan uw website toevoegen, zodat u reacties van uw gebruikers kunt ontvangen. Op een andere pagina van uw website heeft u wellicht een mailinglijst nodig waar u deze kunt vinden Gebruikersinformatie: adres, volledige naam, e-mailadres, enz. Met Quintadb kunt u een marktdatabase aan uw site toevoegen. En steeds meer modules zijn er geen beperkingen om modules te tellen.

Onbeperkt aantal formuliervelden

Uit de vorige sectie weet u dat u met Form Maker zoveel formulieren kunt toevoegen als u wilt. U kunt ook een onbeperkt aantal velden toevoegen aan het aanvraagformulier. Als u wilt dat uw online markt het productnummer, productafbeeldingen, Prijzen, kleur eventuele aanvullende informatie die u onbeperkt kunt gebruiken. Quintadb kan worden gebruikt om bestands- en afbeeldingsvelden toe te voegen. U kunt uw gebruikers dus vragen om bestanden te uploaden of zich voor te stellen hoeveel u zou willen.

Importeer alle vereiste gegevensrecords. Exporteer op elk moment

Nadat u uw project heeft gemaakt, weet u hoe u formulieren moet indienen en velden kunt toevoegen. Vervolgens kunt u uw database vullen met de register-module. Het is echter mogelijk niet genoeg voor u. U wilt dat uw gebruikers hun gegevens kunnen aanvullen. U moet het widgetmenu gebruiken, waar u de formulieren kunt aanpassen en instructies kunt krijgen over hoe u de formulieren en gegevens in uw website of blog kunt invoegen.

Ontvang via e-mail of sms meldingen over verzonden of bijgewerkte records

Als u bijvoorbeeld een accountformulier op uw website heeft geplaatst, reist u. Het enige wat u hoeft te doen is gebruikersinvoer verzamelen en uw bedrijf opbouwen met Quintadb. Deze online databaseservice maakt onbeperkt een onbeperkt aantal programma's per maand mogelijk. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het bericht 'Update alstublieft om door te gaan met het verzamelen van gegevens'. Je zult het nooit zien omdat het betaalde account volledig onbeperkt is en geen limieten heeft.

Netwerkopslag

Quintadb heeft nog een interessante functie: bestands- en afbeeldingsvelden. U kunt uw gebruikers vragen alle benodigde bestanden te verzenden. Zonder beperking van de bestandsgrootte, het aantal uploads. U kunt uw eigen database maken om documenten, bestanden, video's en afbeeldingen online op te slaan. omdat Quintadb de beste manier is om gegevens online op te slaan.

Nieuwsbrief via sms en e-mail. Sla op als sjabloon en hergebruik of plan voor elke dag.

Met e-mailmeldingen weet u dat uw HTML-formulier is ingediend. Er kan een onbeperkt aantal ontvangers van e-mailmeldingen worden geconfigureerd. Het aantal e-mails per maand is onbeperkt. Snelle tip: "U kunt Quintadb gebruiken als e-mailserver om contact op te nemen met uw vrienden." Ontdek zelf de functies en je vindt er nog veel meer.

Exporteer naar Excel of PDF en print

Zodra u uw online database heeft gemaakt en bent begonnen met het verzamelen van uw gegevens, wilt u deze misschien ergens anders gebruiken. U kunt de functie Exporteren naar Excel gebruiken om de database naar Excel te exporteren. U kunt e-mails van gebruikers verzamelen en deze gebruiken voor hun e-mailabonnementen of e-mailmarketing.

Nodig collega's met verschillende toegangsniveaus uit om uw gegevens samen te beheren

Met widgets kunt u uw spreadsheet of webformulier voor iedereen integreren. Het kan echter zijn dat u met uw teamleden wilt werken aan de database die met Quintadb is gemaakt. Met de teammodule kunt u een onbeperkt aantal gebruikers en teamleden toevoegen en machtigingen voor hen instellen. Dit kunnen beheerders of leden zijn. Je kunt teamleden vinden door in te loggen of te e-mailen, of ze uit te nodigen voor Quintadb. Werk samen met je collega's en start samen bedrijven!