English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis
Log in
Nederlands

Log in

 

Database-bouwer


De QuintaDB-databasegenerator is software waarmee u webgebaseerde applicaties met DB kunt maken. De eenvoudig te gebruiken database- en formuliertools van QuintaDB bieden een intuïtieve interface voor slepen en neerzetten voor het maken van aangepaste formulieren met databases. Met de Database Builder kunt u bedrijfsinformatie in de cloud opslaan, zodat iedereen de informatie altijd en overal kan bekijken en gebruiken. De database-maker is gemaakt om de beste tool te bieden voor het opslaan en analyseren van commerciële gegevens op internet.

Wat is een database-generator?

Met Database Builder kunt u een goede databasebuilder bouwen op basis van gegevensverzameling, gegevensanalyse en rapportage. Met Database Builder kun je alle soorten data verzamelen. Voorbeelden: persoonlijke of zakelijke databases maken, webapplicaties maken met webformulieren en databases voor non-profitorganisaties. Scholen en universiteiten hebben ontdekt dat de gebruiksvriendelijke database-generator van QuintaDB perfect voor hen werkt.

Voordelen van Database Builder

 • Krachtig en betrouwbaar: QuintaDB werkt zeer snel, zelfs met databases van meer dan 100.000. Open een gratis account en probeer het zelf.
 • QuintaDB is een 24/7 database-generator. Je zou het niet moeten downloaden. Bouw binnen enkele minuten uw geweldige database-compiler en gebruik deze meteen.
 • Altijd en overal toegang: de databasemaker geeft u overal ter wereld toegang tot de database wanneer u die nodig heeft.
 • Vereenvoudigde samenwerking: deel eenvoudig uw databases in uw groep of met openbare bezoekers en werk samen.
 • Krachtig en flexibel: met Form Builder kunt u onderweg aangepaste bedrijfslogica aan de database toevoegen. Form Creator maakt uw database krachtiger en professioneler.
 • Makkelijk te gebruiken: de QuintaDB-databasegenerator is goedkoop en zeer gemakkelijk te gebruiken. Met de intuïtieve formuliermaker met slepen en neerzetten kunt u eenvoudig formulieren maken.
 • QuintaDB Database Builder

  De QuintaDB-databasegenerator wordt gebruikt door migliaia di utenti en ci sono alcuni dei marchi di fama mondiale. Miljoenen geluids- en creatieve databases zijn met succes verspreid met behulp van de QuintaDB-database-generator.
 • Eenvoudige database: bij het programmeren van de database zijn er ernstige kopzorgen die bestaande tabellen en modules veranderen. Met QuintaDB kunt u echter wijzen en klikken om uw spreadsheet bij te werken. Alle wijzigingen worden onmiddellijk weergegeven in de geïntegreerde widgets.
 • Flexibel maakproces: u kunt eenvoudig dynamische webformulieren, databaseweergaven, buitengewone diagrammen en Google Maps maken op basis van uw database!
 • Goedkoop en onbeperkt account: de online database van QuintaDB is de beste service in de branche. U kunt maandelijks of jaarlijks betalen. Het betaalde account is slechts $ 4,95. Inclusief het gratis abonnement! Denk aan het gratis account, met enkele beperkingen.