English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Log in
Nederlands

Log in

 

Database-bouwer


De QuintaDB-databasegenerator is software waarmee u webgebaseerde applicaties met DB kunt maken. De eenvoudig te gebruiken database- en formuliertools van QuintaDB bieden een intuïtieve interface voor slepen en neerzetten voor het maken van aangepaste formulieren met databases. Met de Database Builder kunt u bedrijfsinformatie in de cloud opslaan, zodat iedereen de informatie altijd en overal kan bekijken en gebruiken. De database-maker is gemaakt om de beste tool te bieden voor het opslaan en analyseren van commerciële gegevens op internet.

Wat is een database-generator?

Met Database Builder kunt u een goede databasebuilder bouwen op basis van gegevensverzameling, gegevensanalyse en rapportage. Met Database Builder kun je alle soorten data verzamelen. Voorbeelden: persoonlijke of zakelijke databases maken, webapplicaties maken met webformulieren en databases voor non-profitorganisaties. Scholen en universiteiten hebben ontdekt dat de gebruiksvriendelijke database-generator van QuintaDB perfect voor hen werkt.

Voordelen van Database Builder

 • Krachtig en betrouwbaar: QuintaDB werkt zeer snel, zelfs met databases van meer dan 100.000. Open een gratis account en probeer het zelf.
 • QuintaDB is een 24/7 database-generator. Je zou het niet moeten downloaden. Bouw binnen enkele minuten uw geweldige database-compiler en gebruik deze meteen.
 • Altijd en overal toegang: de databasemaker geeft u overal ter wereld toegang tot de database wanneer u die nodig heeft.
 • Vereenvoudigde samenwerking: deel eenvoudig uw databases in uw groep of met openbare bezoekers en werk samen.
 • Krachtig en flexibel: met Form Builder kunt u onderweg aangepaste bedrijfslogica aan de database toevoegen. Form Creator maakt uw database krachtiger en professioneler.
 • Makkelijk te gebruiken: de QuintaDB-databasegenerator is goedkoop en zeer gemakkelijk te gebruiken. Met de intuïtieve formuliermaker met slepen en neerzetten kunt u eenvoudig formulieren maken.
 • QuintaDB Database Builder

  De QuintaDB-databasegenerator wordt gebruikt door migliaia di utenti en ci sono alcuni dei marchi di fama mondiale. Miljoenen geluids- en creatieve databases zijn met succes verspreid met behulp van de QuintaDB-database-generator.
 • Eenvoudige database: bij het programmeren van de database zijn er ernstige kopzorgen die bestaande tabellen en modules veranderen. Met QuintaDB kunt u echter wijzen en klikken om uw spreadsheet bij te werken. Alle wijzigingen worden onmiddellijk weergegeven in de geïntegreerde widgets.
 • Flexibel maakproces: u kunt eenvoudig dynamische webformulieren, databaseweergaven, buitengewone diagrammen en Google Maps maken op basis van uw database!
 • Goedkoop en onbeperkt account: de online database van QuintaDB is de beste service in de branche. U kunt maandelijks of jaarlijks betalen. Het betaalde account is slechts $ 4,95. Inclusief het gratis abonnement! Denk aan het gratis account, met enkele beperkingen.