English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Log in
Nederlands

Log in

 

Database-bouwer


De QuintaDB-databasegenerator is software waarmee u webgebaseerde applicaties met DB kunt maken. De eenvoudig te gebruiken database- en formuliertools van QuintaDB bieden een intuïtieve interface voor slepen en neerzetten voor het maken van aangepaste formulieren met databases. Met de Database Builder kunt u bedrijfsinformatie in de cloud opslaan, zodat iedereen de informatie altijd en overal kan bekijken en gebruiken. De database-maker is gemaakt om de beste tool te bieden voor het opslaan en analyseren van commerciële gegevens op internet.

Wat is een database-generator?

Met Database Builder kunt u een goede databasebuilder bouwen op basis van gegevensverzameling, gegevensanalyse en rapportage. Met Database Builder kun je alle soorten data verzamelen. Voorbeelden: persoonlijke of zakelijke databases maken, webapplicaties maken met webformulieren en databases voor non-profitorganisaties. Scholen en universiteiten hebben ontdekt dat de gebruiksvriendelijke database-generator van QuintaDB perfect voor hen werkt.

Voordelen van Database Builder

QuintaDB Database Builder

De QuintaDB-databasegenerator wordt gebruikt door migliaia di utenti en ci sono alcuni dei marchi di fama mondiale. Miljoenen geluids- en creatieve databases zijn met succes verspreid met behulp van de QuintaDB-database-generator.