English Lippu English Español Lippu Español Deutsch Lippu Deutsch Italiano Lippu Italiano Polski Lippu Polski Nederlands Lippu Nederlands Português Lippu Português Français Lippu Français 中文 Lippu 中文 日本語 Lippu 日本語 हिन्दी Lippu हिन्दी اللغة العربية Lippu اللغة العربية Русский Lippu Русский Українська Lippu Українська עִברִית Lippu עִברִית Ελληνικά Lippu Ελληνικά Türk Lippu Türk Latvietis Lippu Latvietis Dansk Lippu Dansk Norsk Lippu Norsk Íslenska Lippu Íslenska 한국어 Lippu 한국어 Suomen Lippu Suomen Gaeilge Lippu Gaeilge Bahasa Melayu Lippu Bahasa Melayu Svenska Lippu Svenska Čeština Lippu Čeština
Käyttäjä KuvakeKirjaudu sisään
Suomen Lippu Suomen

Kirjaudu sisään

 

Kuinka tuoda Excel- ja CSV-tiedostoja online-tietokantaan

Voit aloittaa työskentelyn QuintaDB: ssä lataamalla olemassa olevan CSV- tai Excel-tietokannan. Valitset vain tiedostosi tietokoneeltasi, ja QuintaDB luo laskentataulukkoosi ja tietokantaan perustuvan verkkolomakkeen samoilla riveillä kuin sinulla oli Excelissä

Kuinka voit tuoda Excel- tai CSV-tietokantasi QuintaDB: hen?

 

 

Tuo Excel-tiedosto verkkotietokantaan

 

Jos olet, että sinulla on Excel-tiedosto, lataa se QuintaDB: hen tuontilomakkeella.

 

Huomaa, että sarakkeet edustavat nyt lomakekenttiä. Kaikki tietosi sijaitsevat Tietueet-sivulla.

Tuo CSV QuintaDB-tietokantaan

Jos tietosi on tallennettu CSV-tiedostoon, voit silti tuoda ne online-tietokantaan. Kaikki prosessit ovat samanlaisia. Varmista vain, että tietosi erotetaan pilkulla: Sarake1, Sarake 2, Sarake 3

Lisäksi, jos sinulla on joitain ongelmia Excel-tiedoston tuonnissa, kuten tyhjät tietueet ja tuntemattomat sarakkeiden nimet - todennäköisesti tämä johtuu siitä, että Excel-soluissasi on tietoja uusilla rivinvaihdoilla. Sitten voit luoda online-tietokannan CSV: stä.

Tietueiden määrä sivua kohden

Jos haluat muuttaa tietueiden määrää sivua kohti, siirry Records-valikkoon ja etsi vasemman reunan valikosta Records per page -liukusäädin:

Etsi kaksoiskappaleita

Jos haluat löytää samat tietueet taulukosta, voit käyttää Etsi kopiot -toimintoa.
Löydät sen "Tuo" -valikosta.

Valitse sarake ja paina "Hae" -painiketta.

Poista kaikki kaksoiskappaleet -painikkeella Poista kaikki kaksoiskappaleet.

Lisää enemmän tietoja olemassa olevaan tietokantaan

On selvää, että sinun pitäisi pystyä päivittämään tietosi tuonnin avulla milloin tahansa. Haluat ehkä luoda uusia tietueita tai päivittää olemassa olevia tietueita, kun avaintiedot muokkautuvat.

Lisää uusia tietueita tuonnin avulla

 

Tietueet-sivulla näkyy Tuo-linkki, jonka avulla voit lisätä tai päivittää tietojasi Excel-tuonnin avulla. Menettely on sama kuin siirryttäessä alusta. Lataa vain Excel-tiedosto. Muista, että tiedoston tulisi sisältää ensimmäinen rivi sarakkeiden nimillä.
Kenttien järjestyksellä ei ole väliä, mutta thess-kenttien läsnäolo lomake on tärkeä, koska jos sinulla ei ole tällaisia ​​kenttiä, ne luodaan. Ja jos nimät kentät uudelleen Kentät-valikossa, mutta et Excelissä, sinulla on kaksi kertaa enemmän kenttiä, mitä et halua. Tämän temppun avulla voit päivittää tietokantarakenteen sekä lisätä tai päivittää tietueita.

Päivitä tietueet tuonnin avulla

 

Voit myös päivittää olemassa olevat tietueet, kun avaintiedot vastaavat. Valitse sarakkeen nimi (Ainutlaatuinen kenttä) käyttääksesi sitä avaimenä tietojen vertailussa.
Jos uusi tietue sisältää saman arvon tässä sarakkeessa kuin yksi olemassa olevista tietueistasi, nykyinen tietue päivitetään uusilla tiedoilla. Jos vastaavuutta ei löydy, luodaan uusi tietue.

Muista, että voit aina viedä päivitetyt tiedot takaisin Exceliin tai PDF: ään.

Jos haluat poistaa kaikki tietueet tietokannasta, siirry Tietueet-valikkoon ja etsi painike Poista kaikki tietueet pudotusvalikosta Toiminnot.
Katso alla oleva kuvakaappaus:

Ole varovainen, et voi palauttaa poistettuja tiedostoja ilman varmuuskopioida.