English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Kirjaudu sisään
Suomen

Kirjaudu sisään

 

Kartanrakentaja. Luo ja integroi kaavioita verkkotietokantasi perusteella QuintaDB: ssä

Luo raportti graafisella tavalla on yleinen tehtävä, kun tietokannassasi on tietoja. QuintaDB: n avulla voit luoda hienoja kaavioita ja jopa upottaa ne sivullesi tai blogiisi

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa ja selittää sinulle, kuinka käyttää Database Chart Builderia QuintaDB: ssä. Voit luoda ja integroida kaavioita verkkotietokantasi perusteella QuintaDB: ssä. Saatavilla olevat kaaviotyypit: Viivat ja rihlat, Sparklines, Pystypalkki ja ryhmitelty pystypalkki, ympyräkaavio ja Hajontakaavio, Vaakapalkki ja ryhmitelty vaakapalkki. Voit myös tulostaa kaavion ja ladata kaavion PNG-, JPEG- tai PDF-dokumenttina, jopa SVG-vektorikuvana.

Video-opetusohjelma

Alla on useita esimerkkejä kaavioista. Tässä blogiviestissä kerromme, miten nämä kaaviot luotiin, ja voit luoda saman kaavion muutamassa minuutissa helposti!

 

Splines- ja Sparklines-kaaviot
Splines chart Sparklines chart

 

Pystypalkki ja ryhmitelty pystypalkki
Vertical bar Vertical bar (Grouped)

 

Ympyräkaavio ja hajontakaavio
Pie chart Scatter plot chart

 

Vaakasuora palkki ja ryhmitelty vaakapalkki
Horizontal bar Horizontal bar (Grouped)

 

 

Linjakaavio - oranssina näet kaavioelementtien selitykset. Voit esimerkiksi nähdä, missä kaavion nimi sijaitsee, näet X-akselin ja Y-akselin, joissa X-akseli otettiin QuintaDB-tietokannasta, sekä Tulo-, Kulutus- ja Net-rivit. Napsauttamalla rivin nimeä alareunassa, rivi otetaan käyttöön / pois käytöstä. Ja mikä on erittäin tärkeää ja mielenkiintoista, on, että voit tulostaa sekä viedä (ladata) kaavion PNG- tai JPEG-kuvana, myös PDF-dokumenttina tai SVG-vektorikuvana.


Lines chart

 

Toivottavasti löydät Database Charts Builderista hyödyllisen, nauti!


Ole hyvä ja kirjaudu sisään QuintaDB: hen, jotta voit lähettää kommentteja
Jaa keskustelu sosiaalisissa verkostoissa: