English Vlag English Español Vlag Español Deutsch Vlag Deutsch Italiano Vlag Italiano Polski Vlag Polski Nederlands Vlag Nederlands Português Vlag Português Français Vlag Français 中文 Vlag 中文 日本語 Vlag 日本語 हिन्दी Vlag हिन्दी اللغة العربية Vlag اللغة العربية Русский Vlag Русский Українська Vlag Українська עִברִית Vlag עִברִית Ελληνικά Vlag Ελληνικά Türk Vlag Türk Latvietis Vlag Latvietis Dansk Vlag Dansk Norsk Vlag Norsk Íslenska Vlag Íslenska 한국어 Vlag 한국어 Suomen Vlag Suomen Gaeilge Vlag Gaeilge Bahasa Melayu Vlag Bahasa Melayu Svenska Vlag Svenska Čeština Vlag Čeština
Gebruiker IcoonLog in
Nederlands Vlag Nederlands

Log in

 

"Chat" in uw applicatie

Portaalextensie

Feedback en de mogelijkheid om met klanten te communiceren is een belangrijk onderdeel van het zakendoen. Door de "Chat"-extensie voor de portal te gebruiken, hoeven uw klanten nergens heen te gaan op zoek naar een "contacten"-pagina en een lange e-mail te schrijven.
De chatknop is beschikbaar in de rechterbenedenhoek (of waar u deze ook plaatst). De chatwidget wordt correct weergegeven op alle apparaten en ondersteunt de meest voorkomende communicatiemethoden: Facebook Messenger, WhatsApp, Telegram, Viber en andere. Het volstaat om op de knop te drukken, een van de beschikbare communicatiekanalen te selecteren en onmiddellijk door te gaan met communiceren.
Chat in the application
Laten we eens kijken hoe u een extensie aan een toepassing kunt toevoegen.

1. Open uw aanvraag en ga naar de portal.
2. Open in de rechterbovenhoek het menu "Portaal" - het gedeelte "Menu".
Portaalmenu
3. Activeer in de linkerbovenhoek de extensie "Chat".
Chat toevoegen aan Portal
4. Selecteer een applicatie. De extensie ondersteunt het ontvangen van berichten van sociale netwerken, instant messengers, callbacks, e-mail, persoonlijke url-links en huidige webformulieren voor QuintaDB-applicaties. Een volledige lijst met applicaties is beschikbaar voor elk betaald abonnement.

Breed scala aan toepassingen

 
 • Facebook Messenger is een applicatie voor instant messaging en video. Het is geïntegreerd met het berichtensysteem op de hoofdwebsite van Facebook en is gebaseerd op het open MQTT-protocol. Als de gebruiker is ingelogd op zijn Facebook-account, worden de gesprekken opgeslagen in Messenger. Om de applicatie te gebruiken, voert u de id van uw Facebook-pagina in. Bijvoorbeeld: 203885449670287.
 • WhatsApp is een gratis instant messaging- en voice over IP-service. Om de WhatsApp-messenger te gebruiken, voert u uw telefoonnummer in internationaal formaat in.
 • Contactformulier - selecteer een formulier uit de huidige QuintaDB-applicatie. Als u op de chatwidget klikt, wordt een formulier geopend om in te vullen in een pop-upvenster.
 • Viber is een messenger-toepassing waarmee u via internet berichten kunt verzenden, video- en spraak-VoIP-gesprekken kunt voeren. Om de Viber-messenger te gebruiken, voert u uw telefoonnummer in internationaal formaat in.
 • Snapchat is een app voor mobiele berichten met bijgevoegde foto's en video's. Geef een gebruikersnaam op om Snapchat Messenger te gebruiken.
 • LINE is een instant messaging-app voor smartphones en pc's van Koreaanse afkomst. Om te gebruiken, moet u een link naar de QR-code opgeven.
 • Telegram is een platformoverschrijdend instant messaging-systeem met VoIP-functies waarmee u tekst-, spraak- en videoberichten, stickers en foto's en bestanden in vele formaten kunt uitwisselen. Om te gebruiken, moet u de naam van de gebruiker of bot specificeren.
 • Vkontakte is een Russisch sociaal netwerk. Om te gebruiken, moet u de naam van de pagina opgeven. Bijvoorbeeld: vk.com/live.
 • SMS - alleen gebruikt voor mobiele telefoons. Om te gebruiken, moet u een telefoonnummer in internationaal formaat opgeven.
 • Slack is een zakelijke messenger met een eenvoudige interface die is ontworpen voor werkcommunicatie tussen medewerkers binnen teams van elke omvang. Slack ondersteunt privéberichten, spraak- en videogesprekken en groepschats. Om te gebruiken, moet u een link naar het kanaal opgeven.
 • Telefoongesprek is een kanaal om telefonisch met klanten te communiceren. Om te gebruiken, moet u een telefoonnummer in internationaal formaat opgeven.
 • E-mail - feedback van klanten via e-mail. Om te gebruiken, moet u een e-mailadres opgeven.
 • Instagram is een sociaal netwerk voor het delen van foto's en video's. Om te gebruiken, moet u de naam van de gebruiker/pagina specificeren.
 • Open aangepaste URL - de mogelijkheid om een ​​persoonlijk url-adres op te geven. Door hierop te klikken, wordt de overgang uitgevoerd.
 • Skype is gratis, closed-source propriëtaire software die tekst-, spraak- en videocommunicatie via internet tussen computers mogelijk maakt, eventueel met behulp van peer-to-peer-netwerktechnologieën, evenals betaalde diensten voor oproepen naar mobiele en vaste telefoons. Om te gebruiken, moet u de naam van het Skype-account opgeven.
 • Apple Messages is een instant messaging-applicatie ontwikkeld door Apple Inc. voor macOS-, iOS-, iPadOS- en watchOS-besturingssystemen. Om te gebruiken, moet u een Apple ID opgeven (telefoon of e-mail).
 • LinkedIn is een sociaal netwerk voor het vinden en leggen van zakelijke contacten. Om te gebruiken, moet u een profielpagina opgeven.
 • Twitter is een microblogdienst en een sociaal netwerk waar gebruikers berichten plaatsen en gebruiken die bekend staan ​​als "tweets". Om te gebruiken, moet u een account opgeven.
 • Google Maps - geef een markering op een Google-kaart op. Om te gebruiken, moet u een link van Google maps invoegen.
 • Waze is een gratis sociale navigatie-applicatie voor mobiele apparaten waarmee je de situatie op de weg in realtime kunt volgen, de beste routes kunt uitzetten, de locatie van snelheidsradars kunt achterhalen, informatie kunt ontvangen en andere gebruikers kunt waarschuwen voor veranderende wegomstandigheden, obstakels en communiceer met andere gebruikers op de kaart. Om te gebruiken, moet je een link op de Waze-kaart invoegen.
 • TikTok is een dienst voor het maken en bekijken van korte video's. Om te gebruiken, moet je je TikTok-account specificeren.
 

Widget-instellingen


In de chatinstellingen kunt u een of meer toepassingen selecteren, evenals een pop-upbericht en knoplocatie opgeven.
  

Maak Chat onderdeel van je huisstijl


Een belangrijk aspect van een gepersonaliseerde ervaring is de mogelijkheid om de widget aan te passen. U kunt de kleur wijzigen, een logo en een knoppictogram toevoegen. Merkchat voor uw bedrijf.
chatinstellingen