English Vlag English Español Vlag Español Deutsch Vlag Deutsch Italiano Vlag Italiano Polski Vlag Polski Nederlands Vlag Nederlands Português Vlag Português Français Vlag Français 中文 Vlag 中文 日本語 Vlag 日本語 हिन्दी Vlag हिन्दी اللغة العربية Vlag اللغة العربية Русский Vlag Русский Українська Vlag Українська עִברִית Vlag עִברִית Ελληνικά Vlag Ελληνικά Türk Vlag Türk Latvietis Vlag Latvietis Dansk Vlag Dansk Norsk Vlag Norsk Íslenska Vlag Íslenska 한국어 Vlag 한국어 Suomen Vlag Suomen Gaeilge Vlag Gaeilge Bahasa Melayu Vlag Bahasa Melayu Svenska Vlag Svenska Čeština Vlag Čeština
Gebruiker IcoonLog in
Nederlands Vlag Nederlands

Log in

 
Online aanvraag voor videoproductiebureauProject werk controle

Met behulp van deze webapplicatie kunt u de voortgang van lopende projecten volgen, de geschiedenis van relaties met partners en klanten analyseren. De database bevat tabellen en rapporten, gegroepeerd op status en een apart formulier voor het werken met technische specificaties van een klant. Met de applicatie kunt u een onbeperkt aantal projecten toevoegen, de belangrijkste markeren en deadlines instellen. De database bevat tabellen en rapporten gegroepeerd op status en een apart formulier voor het werken met de technische taak van de klant. Slimme herinneringen helpen u de deadline niet te missen. Bewaak de voortgang van projecten in elke fase. Analyseer het werk van artiesten om de werkefficiëntie te verbeteren.

Werken met klanten

Bouw een klantendatabase op en verstuur mailinglijsten met gepersonaliseerde aanbiedingen en promoties. Met behulp van kant-en-klare sjablonen kunt u de klant een factuur bezorgen, deze per post versturen of uitprinten.