English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Log ind
Dansk

Log ind

 

Online Database Creator


QuintaDB-databaseskaberen er bestemt den nemmeste måde at oprette online-databaser på. Med QuintaDB-database brugervenlige træk og slip-instrumenter og applikationer kan du oprette online-databaser som en professionel, selvom du ikke ved, hvordan du kode og implementere dem til dine brugere med det samme. Du har ikke brug for noget program for at installere og konfigurere eller servere til køb og support. QuintaDB-databaseskaberen giver brugerne mulighed for at oprette fantastiske webdatabaser og levere dem meget hurtigt. Det hjælper dig med at undgå sådan hovedpine som opsætning af servere, køb af hosting og konfiguration af databaser. Brugerinteraktionsproces og webgrænseflade er allerede konfigureret.

Hvordan oprettes en online database?

Database Builder hjælper dig med at oprette pæn database applikation drevet af dataindsamling, dataanalyse og datarapportering. Med Database Builder kan du samle alle typer data og integrere dem i din egen CRM .

QuintaDB let opbyggede online-databaser

Online databasesystem ændrer arbejdsmetoden med online databaser og forretningsapplikationer meget stærkt. QuintaDB database builder tilbyder en ekstremt god, skalerbar og sikker platform til apps, der udvikler og implementerer uden nogen programmering. Med QuintaDB-databaseskaberen behøver du aldrig tænke på hardware. QuintaDB-databaseapplikation giver de bedste og nemme instrumenter, der giver dig mulighed for at koncentrere dig om at oprette online-databaser snarere end infrastruktur. Du kan oprette online-database på fem minutter og derefter distribuere dem til dine brugere med det samme.