English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Logg inn
Norsk

Logg inn

 

Online databaser


QuintaDB-databaseoppretter er definitivt den enkleste måten å lage online databaser på. Med QuintaDB-databasens brukervennlige dra & slipp-instrumenter og applikasjoner kan du opprette elektroniske databaser som en profesjonell, selv om du ikke vet hvordan du skal kode og distribuere dem til brukerne dine med en gang. Du trenger ikke noe program for å installere og konfigurere eller servere for å kjøpe og støtte. QuintaDB-databaseskaper lar brukerne lage fantastiske nettdatabaser og levere det veldig raskt. Det vil hjelpe deg å unngå hodepine som å sette opp servere, kjøpe hosting og konfigurere databaser. Brukerinteraksjonsprosess og nettgrensesnitt er allerede konfigurert.

Hvordan lage online database?

Database Builder hjelper deg med å lage en fin databaseapplikasjon drevet av datainnsamling, dataanalyse og datarapportering. Med Database Builder kan du samle alle typer data og integrere dem i din egen CRM.

QuintaDB enkelt bygge elektroniske databaser

Online databasesystem endrer arbeidsmåten med online databaser og forretningsapplikasjoner veldig sterkt. QuintaDB database builder tilbyr en ekstremt flott, skalerbar og sikker plattform for apper som utvikler og distribuerer uten programmering. Med QuintaDB database creator trenger du aldri å tenke på maskinvare. QuintaDB-databaseapplikasjonen gir de beste og enkle instrumentene som lar deg konsentrere deg om å lage online databaser, i stedet for infrastruktur. Du kan opprette en online database på fem minutter og deretter distribuere dem til brukerne dine med en gang.