English Español Deutsch Italiano Polski Nederlands Português Français 中文 日本語 हिन्दी اللغة العربية Русский Українська עִברִית Ελληνικά Türk Latvietis Dansk Norsk Íslenska 한국어 Suomen Gaeilge Bahasa Melayu Svenska Čeština
Log Masuk
Bahasa Melayu

Log Masuk

 

Pencipta Pangkalan Data Dalam Talian


Pencipta pangkalan data QuintaDB pastinya merupakan kaedah termudah untuk membuat pangkalan data dalam talian. Dengan instrumen dan aplikasi drag & drop pangkalan data QuintaDB yang mesra pengguna, anda boleh membuat pangkalan data dalam talian seperti profesional, walaupun anda tidak tahu bagaimana membuat kod dan menyebarkannya kepada pengguna anda dengan segera. Anda tidak memerlukan program untuk memasang dan mengkonfigurasi atau pelayan untuk membeli dan menyokong. Pencipta pangkalan data QuintaDB membolehkan pengguna membuat pangkalan data web yang menakjubkan dan menyampaikannya dengan pantas. Ini akan membantu anda untuk mengelakkan sakit kepala seperti menyiapkan pelayan, membeli hosting dan mengkonfigurasi pangkalan data. Proses interaksi pengguna dan antara muka web sudah dikonfigurasi sebelumnya.

Bagaimana membuat pangkalan data dalam talian?

Pembangun Pangkalan Data membantu anda membuat aplikasi pangkalan data yang bagus yang didukung oleh pengumpulan data, analisis data dan pelaporan data. Pembangun Pangkalan Data membolehkan anda mengumpulkan semua jenis data dan mengintegrasikannya ke dalam CRM anda sendiri.

QuintaDB pangkalan data dalam talian yang mudah dibina

Sistem pangkalan data dalam talian mengubah cara kerja dengan pangkalan data dalam talian dan aplikasi perniagaan sangat kuat. Pembangun pangkalan data QuintaDB menawarkan platform yang sangat hebat, berskala, dan selamat untuk aplikasi yang dikembangkan dan digunakan tanpa sebarang pengaturcaraan. Dengan pencipta pangkalan data QuintaDB, anda tidak perlu memikirkan perkakasan. Aplikasi pangkalan data QuintaDB menyediakan instrumen terbaik dan mudah yang membolehkan anda menumpukan perhatian untuk membuat pangkalan data dalam talian, bukannya infrastruktur. Anda boleh membuat pangkalan data dalam talian dalam lima minit dan kemudian menyebarkannya kepada pengguna anda dengan segera.