English Flagga English Español Flagga Español Deutsch Flagga Deutsch Italiano Flagga Italiano Polski Flagga Polski Nederlands Flagga Nederlands Português Flagga Português Français Flagga Français 中文 Flagga 中文 日本語 Flagga 日本語 हिन्दी Flagga हिन्दी اللغة العربية Flagga اللغة العربية Русский Flagga Русский Українська Flagga Українська עִברִית Flagga עִברִית Ελληνικά Flagga Ελληνικά Türk Flagga Türk Latvietis Flagga Latvietis Dansk Flagga Dansk Norsk Flagga Norsk Íslenska Flagga Íslenska 한국어 Flagga 한국어 Suomen Flagga Suomen Gaeilge Flagga Gaeilge Bahasa Melayu Flagga Bahasa Melayu Svenska Flagga Svenska Čeština Flagga Čeština
Användare ikonLogga in
Svenska Flagga Svenska

Logga in

 

           FAQ           

Vanliga frågor

Vad är Quintadb?

QuintaDB är en online-databas, CRM och webbformulärsbyggare. Det betyder att du inte bara kan skapa webbformulär med hjälp av vår Form Builder, utan också skapa riktiga online-databaser. Genom att använda ett lättanvänt dra-och-släpp-gränssnitt kan du skapa, anpassa och integrera både webbformulär och databaser i dina webbsidor. All data sparas på våra säkra RackSpace Cloud-servrar. Och med Quintadbs webbgränssnitt hanterar och analyserar du dina data. Det finns inbyggda exportfunktioner i PDF och Excel, diagram och Google Maps-verktyg och många fler !.

Några exempel på vad jag kan göra med Quintadb?

Snälla, ta en titt på exempelsidan. Vi har försökt att lista Live-exempel på hur våra användare använder Quintadb. Titta också på våra videor. Kontakta oss gärna om du inte hittar något exempel du behöver. Jag är säker på att vi kan visa eller förklara för dig hur du använder Quintadb för att implementera dina funktioner.

Tror du att jag vill använda den?

Definitivt kolla in vår exempel sida för att se några av de mest populära formulär som skapats på QuintaDB tillsammans med beskrivningar av hur du introducerar dem på din webbplats och arbetsflöde.

Hur placerar jag min funktionsförfrågan högst upp på Quintadb-listan?

Tänk på att donera om du vill att din funktion ska implementeras så snart som möjligt

Hur tar jag bort QuintaDB-länken?

Det kostar $ 79,00 och det är en engångsbetalning och fungerar för alltid för alla dina formulär och databaser.

Ja, förmodligen. Quintadb är en riktigt bra tjänst för både personligt och affärsmässigt bruk. Det är överkomligt och lätt att använda. Men det är en riktigt mycket kraftfull online-relationsdatabas skapare.

Är QuintaDB det verktyg jag letar efter?

Titta på våra videor, starta testkonto eller kontakta oss direkt. Detta är det bästa sättet att svara på den här frågan.

Är QuintaDB säker?

Ja, helt. Vi använder en SSL-kryptering som standard för alla konton. Vi lagrar information i RackSpace-molnet - det är den bästa leverantören av molnhotell i världen. Vi gör säkerhetskopior dagligen. Du kan också säkerhetskopiera dina data genom att använda användarbaserade alternativ för säkerhetskopiering.

Finns det några långsiktiga kontrakt?

Nej. När du har skapat ett konto kan du radera dina data och lämna QuintaDB-applikationen. Inga frågor ställs.

Hur länge lagrar QuintaDB mina uppgifter?

Quintadb kommer att hålla dina data så länge du har ditt konto på Quintadb. Du kan radera dina uppgifter när som helst. Om du tar bort ditt konto raderas allt också. Var noga med att använda användarbaserade säkerhetskopior innan du raderar något. På detta sätt kommer du att kunna återställa din information mycket snabbt

Kan jag dela mina webbformulär och databaser online?

Ja. Med vår meny Anpassa och integrera kan du skapa din egen webbformulärstil och integrera både formulär och databas i vilken webbsida eller blogg som helst.

Är det möjligt att bädda in Quintadb-formulär och databaser till min blogg eller webbsida?

Säker. Detta är en av de främsta anledningarna till att vi skapade den här programvaran. Vi ger dig ett bra verktyg för att bygga formulär och databaser. Och du borde kunna visa det för dina webbanvändare. Så bara kopiera och klistra in iframe-koden för din DB eller form så kommer ingen ens att veta att den har byggts med Quintadb. Det kommer att se ut som om det är din egen modul.

Kan jag på något sätt få tillbaka mina uppgifter från Quintadb?

Säker. Det finns både Excel- och PDF-exportfunktioner. Knappen Export all Files kan också hittas på Record-menyn.

Sökningen är inaktiverad eftersom cookies är inaktiverade (instruktioner hämtade från Googles hjälp)

Om du ser ett meddelande om att din webbläsares kakefunktion är avstängd är det möjligt att du inte har aktiverat kakor i din webbläsare.

Om du redan har kontrollerat att dina kakor är aktiverade och du fortfarande ser ett felmeddelande om att din webbläsares kakefunktion är avstängd, försök öppna ett nytt fönster i din webbläsare. Ibland kan användning av flikar i en enda webbläsarinstans få dina cookies att hålla fast.

Kommer någon att kunna se mina uppgifter?

Ja, om du vill. Din data kan endast nås av registrerade användare i din applikation, såvida du inte aktivt väljer att göra den offentlig. Administratören för varje applikation (dvs. du) kontrollerar registrering av nya användare och vilken typ av åtkomst varje användare har.

Vad sägs om data som överförs via Internet? Är det säkert?

Om du är orolig för att känslig data hamnar i fel händer bör du använda den säkra krypteringen. Denna kryptering säkerställer att data inte kan avlyssnas på ett användbart sätt under transport.

Hur säker är din server?

Våra servrar finns i en säker miljö. Standardkryptering och säkerhetsteknik används för att förhindra störningar eller åtkomst från externa inkräktare.

Endast anställda på quintadb.com har åtkomst till våra servrar, och de har bara tillgång till dina uppgifter när du uttryckligen begär hjälp eller när du identifierar och löser problem med quintadb.com-tjänsten.

All data som finns på våra servrar arkiveras regelbundet i händelse av fel som orsakar dataförlust.

Vad händer med mina uppgifter om jag slutar använda quintadb.com?

Du kan exportera all din data i flera olika format om du vill flytta den någon annanstans. När du har avslutat ditt konto kommer vi att ta bort all din data från våra servrar och från arkiven. Även om det kan dröja något innan detta träder i kraft ska du inte avsluta ditt konto såvida du inte är beredd att förlora dina uppgifter omedelbart.

Mitt företag har en policy som inte tillåter att data lagras utanför webbplatsen. Kan du hjälpa oss?

Vi erbjuder inte en version av quintadb.com på plats, eftersom vi fokuserar på att tillhandahålla den bästa värdtjänsten vi kan. Om ditt företag har problem med att förvara data på våra servrar, kontakta oss för att se om vi kan komma med en kreativ lösning.

Finns det en boxad version (fristående programvara) av QuintaDB?

Nej. Endast molnversion på QuintaDB.com

Hur länge kommer projektet att leva?

QuintaDB-tjänsten lanserades 2008. Och vi har många idéer för dess utveckling. Dessutom ansvarar vi för tusentals kunder runt om i världen, var och en kan räkna med supporten.

Jag har nått mina register / fält / regler / e-post / api-samtalsgränser. Vad ska jag göra?

Du kan uppgradera ditt konto till nästa plan. Klicka på knappen "Uppgradera" på sidan Betalning och statistik. Systemet lägger automatiskt till resurser i ditt konto.

Kan jag köpa ytterligare poster / e-post / api-samtal utan att planen ändras?

Finns endast för Enterprise Express-planen.

Hur kan jag hjälpa till med service?

Vi skulle vara mycket tacksamma om du kunde hitta några minuter och lämna din ärliga recension om service på någon av dessa webbplatser:
getapp.com
capterra.com