English Flagga English Español Flagga Español Deutsch Flagga Deutsch Italiano Flagga Italiano Polski Flagga Polski Nederlands Flagga Nederlands Português Flagga Português Français Flagga Français 中文 Flagga 中文 日本語 Flagga 日本語 हिन्दी Flagga हिन्दी اللغة العربية Flagga اللغة العربية Русский Flagga Русский Українська Flagga Українська עִברִית Flagga עִברִית Ελληνικά Flagga Ελληνικά Türk Flagga Türk Latvietis Flagga Latvietis Dansk Flagga Dansk Norsk Flagga Norsk Íslenska Flagga Íslenska 한국어 Flagga 한국어 Suomen Flagga Suomen Gaeilge Flagga Gaeilge Bahasa Melayu Flagga Bahasa Melayu Svenska Flagga Svenska Čeština Flagga Čeština
Användare ikonLogga in
Svenska Flagga Svenska

Logga in

 

QuintaDB - den bästa molntjänsten för att skapa databaser och CRM

no_image

CRM, även nyligen kallat “kundhantering”, är en affärsstrategi som syftar till att skapa, utveckla och förbättra relationer med noggrant riktade kunder för att förbättra kundvärdet och företagets lönsamhet och därigenom maximera aktieägarvärdet.

HANDBOK OM CRM: Att uppnå excellens inom kundhantering (Adrian Payne)

CRM

Customer Relationship Management är en strategi för att hantera en organisations relationer och interaktioner med kunder och potentiella kunder. Ett CRM-system hjälper företag att hålla kontakten med kunderna, effektivisera processer och förbättra lönsamheten.

QuintaDB är en onlinetjänst som främst är inriktad på företagsledning. Skapa ett CRM-system för ditt företag utan inblandning av specialister. Alla företag börjar med kunder och alla CRM-system med en databas. Idag skapar många användare från många länder databaser med QuintaDB-tjänsten. Eftersom det är väldigt bekvämt och snabbt. Fördelarna med tjänsten är hög motståndskraft, obegränsad mängd data, tillgång till databasen när som helst var som helst i världen.

Skapa en kunddatabas med en fullständig historia av relationer. Identifiera de mest värdefulla kunderna, analysera metoden och locka nya kunder och partners. Automatisera dina affärsprocesser som försäljningsplanering, arbetsflöde och många andra. För att uppnå dessa mål finns följande moduler tillgängliga: Team, diagram, kalendrar, kartor, filer.

Kundportal

Kundportal i QuintaDB är ett utmärkt sätt för ett företag eller en organisation att låta sina kunder eller användare logga in på sitt dedikerade interna webbsystem och få åtkomst till begränsad data med olika åtkomstnivåroller.

Närvaron av denna modul är den främsta anledningen till att många användare väljer QuintaDB.

Kunder kan logga in på din dedikerade webbportal, få åtkomst till moduler (tabeller, rapporter, diagram, kartor eller kalendrar) som delas med dem, lägga till data, och viktigast av allt, visa och modifiera endast de poster som de skickade (om du bara använder 'Tillgång' egna poster alternativ, annars kommer de att se all data).

Se ett exempel på kundportalen här.

Formbyggare

Onlineaffärer kräver webbformulär för att locka kunder och samla in data. QuintaDB formulärdesigner är enkel och användarvänlig. Huvudinnovationen är en Dra och släpp-metod för fält som läggs på formuläret. Användaren kan enkelt placera flera fält i en rad, horisontellt, ändra deras ordning och även flytta dem vertikalt. Med QuintaDB kan du skapa vilket webbformulär som helst med olika fälttyper och integrera det som en widget på webbplatsen.

Säkerhet


QuintaDB följer gällande internationell reglering om integritets- och säkerhetsfrågor inklusive GDPR. Att skydda våra användares datasekretess är extremt viktigt för oss. Som en onlinetjänst satte QuintaDB höga krav på säkerhet. Vår molntjänst använder Rackspace, som är en aktiv deltagare i Privacy Shield-programmet, som har betydande integritets- och säkerhetscertifieringar och erbjuder kompatibla med GDPR. QuintaDB följer E.U. Lagar om dataskydd avseende internationella dataöverföringsmekanismer. All QuintaDBs data krypteras med en mycket säker version av SSL / TLS med starka chiffer. Vi samlar endast in nödvändig information för serviceverksamheten (kontaktinformation, e-postadress, ip). Och behåll den tills användaren fortsätter att använda tjänsten.

Prisvärda priser för alla företag

FREE

QuintaDB FREE Prissättningsplan ikon

3 användare
2 000 records
3 GB filer

 • STANDARD
  €14.99
  1 månad

 • STANDARD
  €10.0
  6 månader

 • STANDARD
  €8.33
  12 månader

 • STANDARD
  €699.93
  För evigt

QuintaDB STANDARD Prissättningsplan ikon

100 användare
6 000 records
6 GB filer

 • PROFESSIONAL
  €19.99
  1 månad

 • PROFESSIONAL
  €15.0
  6 månader

 • PROFESSIONAL
  €10.83
  12 månader

 • PROFESSIONAL
  €909.93
  För evigt

QuintaDB PROFESSIONAL Prissättningsplan ikon

150 användare
10 000 records
12 GB filer

 • ENTERPRISE
  €29.99
  1 månad

 • ENTERPRISE
  €20.0
  6 månader

 • ENTERPRISE
  €16.67
  12 månader

 • ENTERPRISE
  €1399.93
  För evigt

QuintaDB ENTERPRISE Prissättningsplan ikon

200 användare
50 000 records
25 GB filer

 • STANDARD EXPRESS
  €64.98
  1 månad

 • STANDARD EXPRESS
  €49.98
  6 månader

 • STANDARD EXPRESS
  €41.67
  12 månader

 • STANDARD EXPRESS
  €3499.86
  För evigt

QuintaDB STANDARD EXPRESS Prissättningsplan ikon

Obegränsad användare
65 000 records
40 GB filer

 • PROFESSIONAL EXPRESS
  €134.99
  1 månad

 • PROFESSIONAL EXPRESS
  €99.99
  6 månader

 • PROFESSIONAL EXPRESS
  €83.33
  12 månader

 • PROFESSIONAL EXPRESS
  €6999.93
  För evigt

QuintaDB PROFESSIONAL EXPRESS Prissättningsplan ikon

Obegränsad användare
100 000 records
100 GB filer

 • ENTERPRISE EXPRESS
  €195.99
  1 månad

 • ENTERPRISE EXPRESS
  €149.99
  6 månader

 • ENTERPRISE EXPRESS
  €125.0
  12 månader

 • ENTERPRISE EXPRESS
  €10499.93
  För evigt

Obegränsad: formulär

1 000 000 records

200 GB filer

Betalningsintegrationer

Obegränsad: Form Fields limit

Obegränsat teammedlemmar

400 000 API-samtal

400 000 E-postmeddelanden

Utan QuintaDB-länk i widgets

Schemalagda säkerhetskopieringar, exporter och nyhetsbrev

Kundtjänst

Obegränsad: Portalanvändare

Obegränsad: fältregler och formatering

Obegränsad: åtgärd efter villkor

Obegränsad: registrerar export

Obegränsad: Webhooks

Obegränsad: antal kartor, kalendrar, portaler